fbpx

LANCERING AF NY HJEMMESIDE

Endelig kom dagen, hvor vi stolt kunne fremvise vores nye hjemmeside, som vi har arbejdet koncentreret på de seneste måneder. Hjemmesiden viser vores nye, digitale identitet, som er blevet løftet til nye højder i henhold til funktionalitet og design. Foruden den visuelle overhaling, så har vi også fremmet brugervenligheden. Hjemmesiden har et responsivt design, således indholdet tilpasses skærmens størrelse. 

“Få glæden af vores hjemmeside uafhængigt af enheden der anvendes.”

Vi har ligeledes prøvet at samle informationer mere overskueligt, således du altid kan finde de ønskede informationer på en overkommelig måde. Hvis du eksempelvis er på udkig efter et specifikt produkt, så kan dette findes under vores varekartotek. Hvis du derimod er på udkig efter en specialist fra PJ Production, kan dette findes under “kontakt” i hovedmenuen. 

“Hjemmesiden er på nuværende tidspunkt tilgængelig på danske og engelsk. Vi arbejder koncentreret på at få den tyske version online så hurtigt som muligt Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der skulle forekomme spørgsmål”

OM PJ PRODUCTION

PJ Production er en international virksomhed med store ambitioner, som står klar med en løsning til både små og store projekter. Vi går målrettet efter at visualisere vores samarbejdspartners ønsker og behov, hvilket gøres via gensidig respekt og længerevarende dialog. Kontakt os gerne, hvis vi sammen skal skabe fremtiden. 

KONTAKTOPLYSNINGER

Telefon: +45 86 81 23 75
Mail: info@pj-production.dk

Mandag-torsdag: 08.00-16.00
Fredag: 08.00-14.00

da_DKDanish