fbpx

HIDEAWAY LAPTOPHOLDER

Hideaway er det rigtige valg, hvis du leder efter en løsning til at opbevare din laptop vertikalt under bordet, men samtidig ønsker, at din laptop er let tilgængelig. Laptoppen kan lægges på pladen i en horisontal position, og derefter fastgøres med et sikkerhedsbånd. Når laptoppen er fastgjort, er det nemt med den enkle splitfunktion, at rotere laptoppen ned under bordpladen.

Ud over opbevaring af laptop fungerer Hideaway også som et ekstra bord, og har indbygget en lille skuffe til opbevaring af skriveredskaber og andre små personlige ejendele.

EGENSKABER

Edit Content

En smart to-i-en-løsning, hvor din laptop kan gemmes væk under bordet eller drejes frem, sådan Hideaway fungerer som et tillægsbord.

Edit Content

Hideaway har en lille indbygget skuffe til opbevaring af skriveredskaber og andre små personlige ejendele.

VARIANTER & DIMENSIONER

Edit Content

Vare Nr: 4233-0000-9005

Ydre mål: H: 445 mm. // B: 82 mm. // D: 450 mm.

PRODUKTSPECIFIKATION

Edit Content

Hideaway findes i Sort: RAL 9005

Edit Content

Hideaway er produceret i sort metal, lakeret med en sort pulverlak.

Edit Content

Alle vores produkter består af få kombinationer af materiale og kan derfor nemt skilles ad. Det vil sige, at defekte dele let kan udskiftes og efter endt levetid, kan alle dele sorteres genbruges hver for sig.

DOWNLOAD

Edit Content

Her får du adgang til vores kartotek af produktbilleder, som i frit kan benytte i webshops, kampagner, magasiner og på websites. Alle rettigheder er forbeholdt PJ Production og billederne skal benyttes i den rette kontekst.

Edit Content

Har du brug for stregtegninger, så har vi udarbejdet et produktblad på det enkelte produkt, hvor du finder alt information du behøver i én samlet PDF.

Edit Content

Find monteringsvejledning her:

Edit Content

De fleste produkter fra vores sortiment er at finde i pCon planner, et 3D indretningsprogram. Programmet er gratis og kan nemt hentes ned på din pc.

PRODUKTBILLEDER

FULDEND ARBEJDSPLADSEN

FREE SEATING

Free seating kræver en løsning, hvor højden og vinklen af skærmen manuelt kan justeres, da flere ansatte deles om den samme arbejdsstation. Monitorarm er med gasfjeder, der sikrer dig en nem og vægtløs højdejustering.

70 % UPCYCLING

Filtkabelbakken er et godt valg, når du skal tænke cirkulært materiale ind i indretningen. Samtidig får du en tidløs kabelbakke, der passer ind i det moderne kontormiljø.

SKUFFEN TIL DIN BÆRBAR COMPUTER

Denne skuffe leveres med lås, udtræk til kabler og en masse tilkøb så som; indsats til skriveredskaber, ventilation til at holde temparaturen nede og soft close.

OM PJ PRODUCTION

PJ Production er en international virksomhed med store ambitioner, som står klar med en løsning til både små og store projekter. Vi går målrettet efter at visualisere vores samarbejdspartners ønsker og behov, hvilket gøres via gensidig respekt og længerevarende dialog. Kontakt os gerne, hvis vi sammen skal skabe fremtiden. 

KONTAKTOPLYSNINGER

Telefon: +45 86 81 23 75
Mail: info@pj-production.dk

Mandag-torsdag: 08.00-16.00
Fredag: 08.00-14.00

Vi holder sommerferielukket i ugerne 29 og 30. 

da_DKDanish