fbpx

Skræddersyet skærmløsninger

By│PJ Production

PJ Production designer og producerer skærmløsninger baseret på dine specifikke behov og ønsker. Grundelementerne i designet er to typer aluminumsprofiler, som kan ses på billedet til højre. Kombinationsmulighederne er mange, idet profilerne både kan anvendes som en 2-skærmsløsning, 4-skærmsløsning, 8-skærmsløsninger, eller en helt fjerde løsning, hvis dette skulle være aktuelt for dig. Ydermere kan disse kombinationer ligeledes anvendes til både computerskærme og/eller tv-skærme. Med andre ord, mulighederne er uendelige, og du er meget velkommen til at kontakte os til en rådgivningsmæssig samtale, så vi i samråd finder den bedste løsning til dig!

Mulighederne er mange!

Foruden ovenstående belyste kombinationsmuligheder, kan skærmløsningerne ligeledes laves med forskellige monteringsmuligheder. Løsningerne som oftes benyttes, er følgende:

1. BORDKLEMME
Ved denne løsning, bliver skærmløsningen fastspændt med en klemme. Klemmer griber omkring bordpladens overfalde, hvilket er anbefalingsværdig til skærmløsninger med under fire skærme. 

2. BORDGENNEMFØRING
Ved denne løsning, bores et mindre hul, som skal måle minimum 10 mm, i bordpladen. Herefter føres bordgennemføringen igennem, som bliver spændt kontra, hvorved en god og stabil løsning skabes til skærmløsninger med flere skærme. 

3. OPHÆNG PÅ VÆG
Ved denne løsning, skrues aluminiumsprofilen fast i én væg. Derved skabes maksimal plads ved skrivebordet, idet skærmene ej tager unødig plads. 

4. AKTUATOR
Ved denne løsning, skabes der maksimal fleksibilitet til skærmene, idet de kan justeres op og ned elektrisk. Dette gør det derved til en rigtig god løsning til de delevenlige arbejdspladser, da skærmsystemet hurtigt kan tilpasses individets specifikke behov. 

FULDEND ARBEJDSPLADSEN

By│PJ Production

SKÆRMSØJLE - TIL EN SKÆRM

SKÆRMSØJLE - TIL TO SKÆRME

MONITORARM - TIL TO SKÆRME

TILKØB

OM PJ PRODUCTION

PJ Production er en international virksomhed med store ambitioner, som står klar med en løsning til både små og store projekter. Vi går målrettet efter at visualisere vores samarbejdspartners ønsker og behov, hvilket gøres via gensidig respekt og længerevarende dialog. Kontakt os gerne, hvis vi sammen skal skabe fremtiden. 

KONTAKTOPLYSNINGER

Telefon: +45 86 81 23 75
Mail: info@pj-production.dk

Mandag-torsdag: 08.00-16.00
Fredag: 08.00-14.00

da_DKDanish