COOKIES – OG PRIVATLIVSPOLITIK

COOKIES - OG PRIVATLIVSPOLITIK

Denne hjemmeside anvender cookies baseret på at fremme den tekniske funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer. Ydermere anvendes cookies for at måle trafikken på hjemmesiden. Dette gøres så vi ved, hvor mange der besøger vores site, og hvilke sider de besøger. På de måde hjælper cookies os med at optimere brugeroplevelsen på PJ-Production.dk.

EJEROPLYSNINGER

Denne hjemmeside udbydes af: 

PJ Production APS
Hårup Skovvej 2,
8600, Silkeborg, Danmark
VAT: DK-25 86 27 32
Telefon: +45 86 81 23 75
E-mail: info@pj-production.dk

COOKIES

Denne hjemmeside anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

SÅ LÆNGE OPBEVARES COOKIES

Cookies slettes efter et vis periode, hvilket kan variere fra hjemmeside til hjemmeside. Det skal dog lyde sig, at cookies fornyes efter hvert besøg.

SÅLEDES SLETTES COOKIES

Du kan slette dine cookies via følgende link: https://minecookies.org/cookiehandtering/
Når du sletter dine cookies, mister du værdifuld information og gør din færden på internettet unødig besværlig. Mange sletter cookies for at rydde deres søgehistorik eller skjule hvilke sider, de har besøgt, men her er det faktisk nemmere at skifte til Private Browsing og bevare fordelene ved cookies, der sikrer at dine præferencer huskes gang til gang.

SÅDANNE UNDGÅS COOKIES

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem.  Du kan blot benytte følgende link: https://minecookies.org/cookiehandtering/

SÅLEDES ANVENDES COOKIES TIL VORES WEBSITE

Cookies anvendes til at føre statistik over hvor antallet af brugere samt oplysninger om køn, alder, geografi og interesse på vores brugere for at tilpasse indhold og annoncering herefter.

GOOGLE ANALYTICS

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websiten. 
Hvis du ønsker at fravælge cookies fra Google Analytics, så kan følgende link anvendens: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout 

BRUG AF PERSONOPLYSNINGER

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver udsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesse, holdninger og kendskab til forskellige emner. 

KONTAKT VEDRØRENDE PERSONOPLYSNINGER

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos PJ Production, skal du rette henvendelse til per E- Mail: info@pj-production.dk eller på +45 86 81 23 75. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelser samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

BESKYTTELSE AF PERSONOPLYSNINGER

Ifølge Persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og uden stadig hensyntagen til disse rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug. Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites. I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

INFORMATIONEN ÜBER PJ PRODUCTION

PJ Production ist ein bodenständiges Unternehmen mit großen Ambitionen, das für alle Arten von Herausforderungen eine Lösung parat hat. Unser Ansporn ist die Optimierung der Geschäftsprozess des Kunden auf Basis unserer Qualitätsprodukte. Wir wollen die Wünsche und Bedürfnisse unserer Partner sichtbar machen und diese bestmöglich erfüllen. Die Grundlagen unseres unternehmerischen Denkens sind gegenseitiger Respekt, langfristiger Dialog und eine kundenorientierte Denkweise. Diese Faktorkombination ist unsere Unternehmensgrundlage in einem Umfeld mit qualitätsbewussten Partnern und anspruchsvollen Kunden. 

KONTAKTINFORMATIONEN

Telefon: +45 86 81 23 75
E- Mail : info@pj-production.dk

Telefonzeiten: Montag - Donnerstag : 8.00 - 16.00 Uhr
Freitag: 8.00 - 14.00 Uhr