BAMBUSSKUFFE

Med naturen som inspirationskilde har PJ Production designet en æstetisk og elegant bambusskuffe, der er ideel til opbevaring af papir, kontorartikler og øvrige ejendele.

VARIANTER & DIMENSIONER

Edit Content

4091-C 

Ydre mål: H: 39 mm. // B: 282 mm. // D: 243 mm.

Indre mål: H: 27 mm. // B: 185 mm. // D: 217 mm.

Edit Content

4095-0000-C – „Nova“, Klar Lak

Ydre mål: H: 43 mm. // B: 585 mm. // D: 243 mm.

Indre mål: H: 39 mm. // B: 560 mm. // D: 227 mm.

EGENSKABER

Edit Content

Med naturen som inspirationskilde er denne skuffe produceret i bambus, der har et utal af unikke egenskaber. Bambus er den hurtigst voksende plante i verden, som dyrkes uden hverken pesticider, vækstfremmende tilsætningsstoffer. Ydermere er bambus særdeles stærkt, hvilket gør det utroligt velegnet til møbelindustrien.

Edit Content

Skufferne har ligeledes fordelagtige mål, som gør, at de kan anvendes til størstedelen af alle skriveborde, – herunder dybde 80 borde.

Edit Content

Designet har taget højde for kabler og ledninger, som diskret kan skjules ved brugen af de to huller i bagkanten.

PRODUKTSPECIFIKATION

Edit Content

Vi har valgt at beholde skuffen i dens naturlige look og den har derfor kun fået en klar lak. 

Edit Content

Skuffen er lavet i bambus, med en udtagelig filtmåtte i bunden og kugleløb i metal.

Edit Content

Alle vores produkter er simpelt opbygget og kan derfor nemt skilles ad. Det vil sige, at defekte dele let kan udskiftes og efter endt levetid genbruges. Det betyder også, at alle dele kan sorteres og deponeres hver for sig.

PRODUKTBILLEDER

FIND DEN SKUFFE DER LØSER DINE BEHOV

70 % UPCYCLING

Filtskuffen er et godt valg, når du skal tænke cirkulært materiale ind i indretningen. Samtidig med et grønnere valg, får du en æstetisk skuffe, der passer ind i det moderne kontormiljø.

ANVENDELIGT TIL ALLE SKRIVEBORDE

Glem alt om at skulle være opmærksom på sarg på skrivebordet. Dybden på Slimtray er 260 mm., hvilket gør det muligt at anvende skuffen på ethvert skrivebord.

SKUFFEN TIL DIN BÆRBAR COMPUTER

Denne skuffe leveres med lås, udtræk til kabler og en masse tilkøb så som; indsats til skriveredskaber, ventilation til at holde temparaturen nede og soft close.
da_DKDanish