fbpx
Tidligere
Næste

BAMBUSSKUFFE

By│PJ Production

Disse bambusskuffer er en nyfortolkning af vores eksisterende bambus kollektion, som er skabt ud fra et bæredygtigt perspektiv, som tager højde for naturens autentiske skønhed. Med naturen som inspirationskIlde og en vedvarende miljøbevidsthed fra PJ Productions side, har det været oplagt at fortsætte med materialet, da det både er bæredygtigt, slidstærkt og alsidigt. Bambus har ligeledes et utal af unikke egenskaber, da bambus er den hurtigst voksende plante i verden, som dyrkes uden hverken pesticider, vækstfremmende tilsætningsstoffer og/eller kunstvanding. 

Designet af bambusskufferne er ikke blot æstetisk og elegant, men er ligeledes funktionel under anvendelse. Designet har taget højde for kabler og ledninger, som diskret kan skjules ved brugen af de to huller i bagkanten. Skufferne har ligeledes fordelagtige mål, som gør, at de kan anvendes til størstedelen af alle skriveborde, – herunder dybde 80 borde. Kollektionen indeholder to forskellige størrelser. 

FARVEPALETTE

Tilgængelig i klar lak

C: Klar lak

VARENUMRE

Bambusskuffe i x-small i klar lak: 4091-C

Bambusskuffe i large i klar lak: 4090-C

Flytbar indsats: 4080-I

SPECIFIKATIONER

Bambusskuffe i x-small
Højde: 39 mm. // Bredde: 282 mm. // Dybde: 243 mm.

Bambusskuffe i large
Højde: 39 mm. // Bredde: 785 mm. // Dybde: 243 mm.

FULDEND ARBEJDSPLADSEN

By│PJ Production

Small and simple tray for your desk

SLIMTRAY - SMALL

ULTRA PEN - SMALL

Skuffe til småting - clean desk

PENNEBAKKE - BRED

Skuffe til små arbejdspladser

SVINGBAR PENNEBAKKE

OM PJ PRODUCTION

PJ Production er en international virksomhed med store ambitioner, som står klar med en løsning til både små og store projekter. Vi går målrettet efter at visualisere vores samarbejdspartners ønsker og behov, hvilket gøres via gensidig respekt og længerevarende dialog. Kontakt os gerne, hvis vi sammen skal skabe fremtiden. 

KONTAKTOPLYSNINGER

Telefon: +45 86 81 23 75
Mail: info@pj-production.dk

Mandag-torsdag: 08.00-16.00
Fredag: 08.00-14.00

da_DKDanish