MO-CUP

Kop -og Mobilholderen monteres direkte op under skrivebordet. Den er ideel til de mindre kontormiljøer, hvor skrivebordspladsen i forvejen er begrænset. Og lige præcis manglende plads kan være årsagen til problematikken med væltede kaffekopper, som potentielt kan beskadige diverse ejendele opbevaret på skrivebordet.

VARIANTER & DIMENSIONER

Edit Content

4020-0103-9005 // 4020-0103-9006 // 4020-0103-9016

Mål: H: 24 mm. // B: 150 mm. // D: 296 mm. 

EGENSKABER

Edit Content

Foruden plads til en universal kop, har kopholderen ligeledes integreret mobilholder i front, hvor muligheden for opladning er aktuel grundet hullet i bunden.

PRODUKTSPECIFIKATION

Edit Content

Denne vare er ikke tilgængelig som en fast lagerbeholdning, så forvent en længere leveringstid. Ring for yderligere information.

Edit Content

Tilgængelig i sort, aluminium og hvid.


Sort: RAL 9005
Aluminium: RAL 9006
Hvid: RAL 9016

Produceret i metal.

Edit Content

Alle vores produkter består af få kombinationer af materiale og kan derfor nemt skilles ad. Det vil sige, at defekte dele let kan udskiftes og efter endt levetid, kan alle dele sorteres genbruges hver for sig.

PRODUKTBILLEDER

FIND DEN SKÆRMLØSNING, DER LØSER DINE BEHOV

FREE SEATING

Free seating kræver en løsning, hvor højden og vinklen af skærmen manuelt kan justeres, da flere ansatte deles om den samme arbejdsstation. Her er vores Monitorarm det ideelle valg. Skærmløsningen er med gasfjeder, der sikrer dig en nem og vægtløs højdejustering. Leveres til én eller to skærme.

3-SKÆRMSLØSNING

En skærmsløsning til tre skærme, kræver det noget mere af fundamentet for skærmene, så de fortsat sidder stabilt, trods øget vægt. Vores skærmløsning Wings monteres på bordet via en enkel søjle. Horisontalt er de tre skærme monteret med beslag, der fortsat gør dem lige så fleksible som vores andre skærmløsninger.

KOMPATIBEL MED BAGVÆG

Har du et skrivebord med en akustisk væg, er Complete løsningen. Monitorsøjlen er placeret helt slim op mod bagvæggen. På den måde mister du ikke bordplads. Med Complete til én eller to skærme fås maksimal komfort og tilgængelighed, da skærm(ene) har fuld rotation, optimal vippemuligheder, – både op og ned, samt højdejustering.
da_DKDanish