fbpx

FASTDOCK

Falder efterspørgslen på en fast vertikal løsning til ophæng af laptop, så er FastDock et godt valg. Systemet gør det muligt at have både dockingstation samt laptop tæt på arbejdsstationen, idet FastDock monteres på skrivebordets underplade. 

Selvom laptop og dockingstation er placeret underneden, så er denne forsvarligt og sikkert monteret fast. Dette muliggøres, da FastDock leveres med et sikkerhedsbånd som sikrer de opbevarede genstande forbliver fastspændt.

VARIANTER & DIMENSIONER

Edit Content

4220-9005 // 4220-9006 // 4220-9016

Mål: H: 445 mm. // B: 300 mm. // D: 140 mm

EGENSKABER

Edit Content

Denne løsning understøtter ligeledes clean desk politikken, idet både laptop og dockingstation forbliver fraflyttet fra skrivebordets overflade. Endvidere kan computertasken hænges på bagsiden af FastDock’en.

PRODUKTSPECIFIKATION

Edit Content

Tilgængelig i sort, aluminium og hvid:

Sort: RAL 9005
Aluminium: RAL 9006
Hvid: RAL 9016

Edit Content

Alle vores produkter består af få kombinationer af materiale og kan derfor nemt skilles ad. Det vil sige, at defekte dele let kan udskiftes og efter endt levetid, kan alle dele sorteres genbruges hver for sig.

PRODUKTBILLEDER

FULDEND ARBEJDSPLADSEN

FREE SEATING

Free seating kræver en løsning, hvor højden og vinklen af skærmen manuelt kan justeres, da flere ansatte deles om den samme arbejdsstation. Monitorarm er med gasfjeder, der sikrer dig en nem og vægtløs højdejustering.

70 % UPCYCLING

Filtkabelbakken er et godt valg, når du skal tænke cirkulært materiale ind i indretningen. Samtidig får du en tidløs kabelbakke, der passer ind i det moderne kontormiljø.

SKUFFEN TIL DIN BÆRBAR COMPUTER

Denne skuffe leveres med lås, udtræk til kabler og en masse tilkøb så som; indsats til skriveredskaber, ventilation til at holde temparaturen nede og soft close.
da_DKDanish