fbpx

SVINGBAR PENNEBAKKE

Vores svingbare pennebakke er tilgængelig i to forskellige farver, – sort og aluminium, begge produceret i plastik. Disse kan med fordel anvendes til størstedelen af alle kontormiljøer, især hvor pladsen er reduceret.

Pennebakken kan svinge 360 grader omkring sin egen akse grundet skuffens pivot punkt.

 

EGENSKABER

Edit Content

Pennebakken monteres direkte op under skrivebordets underplade, og kan derved svinges 360 grader omkring sin egen akse grundet skuffens pivot punkt.

Edit Content

God opbevaring til små kontorartikler, der ofte ligger og flyder på bordet.

VARIANTER & DIMENSIONER

Edit Content

4030 // 4031


Ydre mål: H: 43 mm. // B: 340 mm. // D: 200 mm

PRODUKTSPECIFIKATION

Edit Content

Skuffen produceres i to farver:

Sort: RAL 9005

Aluminium: RAL 9006

Edit Content

Skuffen er udelukkende lavet i plast.

Edit Content

Alle vores produkter består af få kombinationer af materiale og kan derfor nemt skilles ad. Det vil sige, at defekte dele let kan udskiftes og efter endt levetid, kan alle dele sorteres genbruges hver for sig.

DOWNLOAD

Edit Content

Her får du adgang til vores kartotek af produktbilleder, som i frit kan benytte i webshops, kampagner, magasiner og på websites. Alle rettigheder er forbeholdt PJ Production og billederne skal benyttes i den rette kontekst.

Edit Content

Find monteringsvejledning her.

Edit Content

Har du brug for stregtegninger, så har vi udarbejdet et produktblad på det enkelte produkt, hvor du finder alt information du behøver i én samlet PDF.

Edit Content

De fleste produkter fra vores sortiment er at finde i pCon planner, et 3D indretningsprogram. Programmet er gratis og kan nemt hentes ned på din pc.

PRODUKTBILLEDER

FIND DEN SKUFFE DER LØSER DINE BEHOV

70 % UPCYCLING

Filtskuffen er et godt valg, når du skal tænke cirkulært materiale ind i indretningen. Samtidig med et grønnere valg, får du en æstetisk skuffe, der passer ind i det moderne kontormiljø.

ANVENDELIGT TIL ALLE SKRIVEBORDE

Glem alt om at skulle være opmærksom på sarg på skrivebordet. Dybden på Slimtray er 260 mm., hvilket gør det muligt at anvende skuffen på ethvert skrivebord.

SKUFFEN TIL DIN BÆRBAR COMPUTER

Denne skuffe leveres med lås, udtræk til kabler og en masse tilkøb så som; indsats til skriveredskaber, ventilation til at holde temparaturen nede og soft close.

OM PJ PRODUCTION

PJ Production er en international virksomhed med store ambitioner, som står klar med en løsning til både små og store projekter. Vi går målrettet efter at visualisere vores samarbejdspartners ønsker og behov, hvilket gøres via gensidig respekt og længerevarende dialog. Kontakt os gerne, hvis vi sammen skal skabe fremtiden. 

KONTAKTOPLYSNINGER

Telefon: +45 86 81 23 75
Mail: info@pj-production.dk

Mandag-torsdag: 08.00-16.00
Fredag: 08.00-14.00

Vi holder sommerferielukket i ugerne 29 og 30. 

da_DKDanish