fbpx

FILT KABELBAKKE

Vi har et brændende ønske om at forvandle affald til værdifulde produkter. Én af produkterne, som er produceret af genanvendeligt plastik, er denne kabelbakke. Filten er fremstillet af 70% upcycled plastikflasker.

Vi har kombineret det bedste fra tidligere kabelbakkeløsninger og samlet det i et produkt, der genanvender spildmateriale.

Kabelbakken findes i tre størrelser 740 mm, 1150 mm og 1470 mm.

EGENSKABER

Edit Content

Filt kabelbakken er et bedre alternativ, da filten er lavet ud af 70 % genanvendeligt plast og dermed udgør et bedre valg for miljøet.

Kabelbakkerne pakkes som flat-packs og mindsker dermed også Co2. 

Edit Content

Form har været i skarp fokus i udviklingen kabelbakken. Der er skåret et ind til benet for at mindske spildmateriale, men samtidig er der ikke gået på kompromis med funktion.

VARIANTER & DIMENSIONER

Edit Content

6000-0209

Ydre mål: H: 98 mm. // B: 740 mm. // D: 150 mm. 

Edit Content

6000-0210

Ydre mål: H: 98 mm. // B: 1150 mm. // D: 150 mm. 

Edit Content

6000-0211

Ydre mål: H: 98 mm. // B: 1470 mm. // D: 150 mm. 

PRODUKTSPECIFIKATION

Edit Content

Dark Grey: 9000

Edit Content

Kabelbakken er lavet i formstøbt filt, hvoraf 70 % er genanvendligt plast. Beslag er i metal og lakeret sort.

Edit Content

Alle vores produkter består af få kombinationer af materiale og kan derfor nemt skilles ad. Det vil sige, at defekte dele let kan udskiftes og efter endt levetid, kan alle dele sorteres genbruges hver for sig.

DOWNLOAD

Edit Content

Her får du adgang til vores kartotek af produktbilleder, som i frit kan benytte i webshops, kampagner, magasiner og på websites. Alle rettigheder er forbeholdt PJ Production og billederne skal benyttes i den rette kontekst.

Edit Content

Har du brug for stregtegninger, så har vi udarbejdet et produktblad på det enkelte produkt, hvor du finder alt information du behøver i én samlet PDF.

Edit Content

Find monteringsvejledning her.

Edit Content

De fleste produkter fra vores sortiment er at finde i pCon planner, et 3D indretningsprogram. Programmet er gratis og kan nemt hentes ned på din pc.

PRODUKTBILLEDER

FIND DEN KABELBAKKE, DER LØSER DINE BEHOV

70 % UPCYCLING

Filtkabelbakken er et godt valg, når du skal tænke cirkulært materiale ind i indretningen. Samtidig får du en tidløs kabelbakke, der passer ind i det moderne kontormiljø.

VORES BESTSELLER

Denne kabelbakke er gennem tiden blevet vores bestseller. Den løser behøvet for at gemme kabler væk, nemt og praktisk. Findes i fem forskellige størrelser.

KABELGENNEMFØRING

Kom ledningerne og kablerne på dit bord til livs med en simpel kabelgennemføring. Se de mange varianter og farver vi kan tilbyde.

OM PJ PRODUCTION

PJ Production er en international virksomhed med store ambitioner, som står klar med en løsning til både små og store projekter. Vi går målrettet efter at visualisere vores samarbejdspartners ønsker og behov, hvilket gøres via gensidig respekt og længerevarende dialog. Kontakt os gerne, hvis vi sammen skal skabe fremtiden. 

KONTAKTOPLYSNINGER

Telefon: +45 86 81 23 75
Mail: info@pj-production.dk

Mandag-torsdag: 08.00-16.00
Fredag: 08.00-14.00

Vi holder sommerferielukket i ugerne 29 og 30. 

da_DKDanish