WINGS

Wings er den helt optimale løsning til ophæng af tre skærme. 

Wings har kun en enkeltsøjle i center, hvilket gør at der spares en masse plads på skrivebordet. Søjlen kan enten monteres en bordgennemføring, for at opnå bedste stabilitet, samtidig med at kablerne kan føres direkte igennem søjlen og ned gennem bordpladen. 

Er du i tvivl om hvilken skærmløsning der passer til dine behov, så læs vores guide HER.

VARIANTER & DIMENSIONER

Edit Content

Wings med tre vesabeslag og tre forlængerled:

4160

Skærmsøjle horisontal: 984 mm.
Skærmsøjle vertikal: 450 mm.
Forlængerled: 2 x 334 mm. & 1 x 70 mm.
Hulmål: Ø72 mm.

EGENSKABER

Edit Content

Wings omfavner clean desk politikken, da skærmsøjlen har integreret opbevaring, således synlige ledninger og kabler bag skærmen formindskes. 

Edit Content

Wings skaber fuld fleksibilitet og maksimal pladsudnyttelse med udgangspunkt i en centreret bordklemme eller bordgennemføring, alt efter ønske. Til denne løsning vil vi dog altid anbefale bordgennemføring.

PRODUKTSPECIFIKATION

Edit Content

Wings kan max bære tre skærme af 27 tommer, 8 kg hver. Eller to skærme af 32 tommer, 16 kg hver. 

De tunge skærme kræver dog et et større vesabaslag/kipbeslag end de der sendes ud standard. Ret venligst henvendelse, hvis andet ønskes.

Edit Content

Wings fås i èn udgave, hvor selve skærmsøjlen er i aluminium og med sorte plastikkappe, mens de dertilhørende forlængerled udelukkende er aluminium.

Edit Content

Alle vores produkter består af få kombinationer af materiale og kan derfor nemt skilles ad. Det vil sige, at defekte dele let kan udskiftes og efter endt levetid, kan alle dele sorteres genbruges hver for sig.

PRODUKTBILLEDER

FIND DEN SKÆRMLØSNING, DER LØSER DINE BEHOV

FREE SEATING

Free seating kræver en løsning, hvor højden og vinklen af skærmen manuelt kan justeres, da flere ansatte deles om den samme arbejdsstation. Her er vores Monitorarm det ideelle valg. Skærmløsningen er med gasfjeder, der sikrer dig en nem og vægtløs højdejustering. Leveres til én eller to skærme.

3-SKÆRMSLØSNING

En skærmsløsning til tre skærme, kræver det noget mere af fundamentet for skærmene, så de fortsat sidder stabilt, trods øget vægt. Vores skærmløsning Wings monteres på bordet via en enkel søjle. Horisontalt er de tre skærme monteret med beslag, der fortsat gør dem lige så fleksible som vores andre skærmløsninger.

KAMPATIBEL MED BAGVÆG

Har du et skrivebord med en akustisk væg, er Complete løsningen. Monitorsøjlen er placeret helt slim op mod bagvæggen. På den måde mister du ikke bordplads. Med Complete til én eller to skærme fås maksimal komfort og tilgængelighed, da skærm(ene) har fuld rotation, optimal vippemuligheder, – både op og ned, samt højdejustering.
da_DKDanish