fbpx

CHAMBER USBC -& LAPTOPHOLDER

I takt med at teknologien udvikler sig, oplever vi en stigende trend/efterspørgsel på en smart og brugervenlig opbevaring af både bærbar og USBC Dock. Vi har derfor udviklet dette “kammer”, der monteres under skrivebordet, tilpasset både små og store arbejdsstationer. 

Chamber er en løsning der er lettilgængelig, når du skal “plugge” dig selv og din laptop ind til dagens arbejde. USBC docken er fastgjort på undersiden af bordpladen og ovenover er en lille hylde, hvor du slider din laptop ind.

Under Specifikationer kan du læse mere om hvilke størrelser laptop vi kan imødekomme.

EGENSKABER

Edit Content

Chamber er placeret lettilgængeligt under bordet, hvor du nemt kan koble ledninger til og fra dockingløsningen, samt placere din bærbar på hylden ovenover. 

Edit Content

Løsningen leveres med en kabelbøjle bagerst og en lille magnet til at holde står på din USBC ledning.

Edit Content

Under varianter og dimensioner anbefaler vi størrelse på laptop, dockingløsning mm. Har du andre behov, kan vi altid lave en specialordre.

VARIANTER & DIMENSIONER

Edit Content

Vare nr: 4235

Bærbar computer: 15 tommer

Indre mål: H: 18 mm. // B: 350 mm. // D: 240 mm.

Mål på dock: 194 – 240 mm. 


Bærbar computer: 13 tommer

Indre mål: H: 210 mm. // B: 310 mm. // D: 18 mm.

Mål på dock: 164 mm & 215 mm.


OBS. Minium 33 cm. til sav / understel på skrivebordet.

PRODUKTSPECIFIKATION

Edit Content

Chamber Dock -& laptopholder findes i Sort: RAL 9005

Edit Content

Chamber Dock -& laptopholder er produceret i sort metal, lakeret i en sort pulverlak.

Edit Content

Alle vores produkter består af få kombinationer af materiale og kan derfor nemt skilles ad. Det vil sige, at defekte dele let kan udskiftes og efter endt levetid, kan alle dele sorteres genbruges hver for sig.

DOWNLOAD

Edit Content

Her får du adgang til vores kartotek af produktbilleder, som i frit kan benytte i webshops, kampagner, magasiner og på websites. Alle rettigheder er forbeholdt PJ Production og billederne skal benyttes i den rette kontekst.

Edit Content

Har du brug for stregtegninger, så har vi udarbejdet et produktblad på det enkelte produkt, hvor du finder alt information du behøver i én samlet PDF.

Edit Content

Find monteringsvejledning her:

Edit Content

De fleste produkter fra vores sortiment er at finde i pCon planner, et 3D indretningsprogram. Programmet er gratis og kan nemt hentes ned på din pc.

PRODUKTBILLEDER

FULDEND ARBEJDSPLADSEN

FREE SEATING

Free seating kræver en løsning, hvor højden og vinklen af skærmen manuelt kan justeres, da flere ansatte deles om den samme arbejdsstation. Monitorarm er med gasfjeder, der sikrer dig en nem og vægtløs højdejustering.

70 % UPCYCLING

Filtkabelbakken er et godt valg, når du skal tænke cirkulært materiale ind i indretningen. Samtidig får du en tidløs kabelbakke, der passer ind i det moderne kontormiljø.

SKUFFEN TIL DIN BÆRBAR COMPUTER

Denne skuffe leveres med lås, udtræk til kabler og en masse tilkøb så som; indsats til skriveredskaber, ventilation til at holde temparaturen nede og soft close.

OM PJ PRODUCTION

PJ Production er en international virksomhed med store ambitioner, som står klar med en løsning til både små og store projekter. Vi går målrettet efter at visualisere vores samarbejdspartners ønsker og behov, hvilket gøres via gensidig respekt og længerevarende dialog. Kontakt os gerne, hvis vi sammen skal skabe fremtiden. 

KONTAKTOPLYSNINGER

Telefon: +45 86 81 23 75
Mail: info@pj-production.dk

Mandag-torsdag: 08.00-16.00
Fredag: 08.00-14.00

Vi holder sommerferielukket i ugerne 29 og 30. 

da_DKDanish