fbpx

CHAMBER USBC -& LAPTOPHOLDER

I takt med at teknologien udvikler sig, oplever vi en stigende trend/efterspørgsel på en smart og brugervenlig opbevaring af både bærbar og USBC Dock. Vi har derfor udviklet dette “kammer”, der monteres under skrivebordet, tilpasset både små og store arbejdsstationer. 

Chamber er en løsning der er lettilgængelig, når du skal “plugge” dig selv og din laptop ind til dagens arbejde. USBC docken er fastgjort på undersiden af bordpladen og ovenover er en lille hylde, hvor du slider din laptop ind.

Under Specifikationer kan du læse mere om hvilke størrelser laptop vi kan imødekomme.

VARIANTER & DIMENSIONER

Edit Content

Vare nr: 4235

Bærbar computer: 15 tommer

Indre mål: H: 18 mm. // B: 350 mm. // D: 240 mm.

Mål på dock: 194 – 240 mm. 


Bærbar computer: 13 tommer

Indre mål: H: 210 mm. // B: 310 mm. // D: 18 mm.

Mål på dock: 164 mm & 215 mm.


OBS. Minium 33 cm. til sav / understel på skrivebordet.

EGENSKABER

Edit Content

Chamber er placeret lettilgængeligt under bordet, hvor du nemt kan koble ledninger til og fra dockingløsningen, samt placere din bærbar på hylden ovenover. 

Edit Content

Løsningen leveres med en kabelbøjle bagerst og en lille magnet til at holde står på din USBC ledning.

Edit Content

Under varianter og dimensioner anbefaler vi størrelse på laptop, dockingløsning mm. Har du andre behov, kan vi altid lave en specialordre.

PRODUKTSPECIFIKATION

Edit Content

Chamber Dock -& laptopholder findes i Sort: RAL 9005

Edit Content

Chamber Dock -& laptopholder er produceret i sort metal, lakeret i en sort pulverlak.

Edit Content

Alle vores produkter består af få kombinationer af materiale og kan derfor nemt skilles ad. Det vil sige, at defekte dele let kan udskiftes og efter endt levetid, kan alle dele sorteres genbruges hver for sig.

PRODUKTBILLEDER

FULDEND ARBEJDSPLADSEN

FREE SEATING

Free seating kræver en løsning, hvor højden og vinklen af skærmen manuelt kan justeres, da flere ansatte deles om den samme arbejdsstation. Monitorarm er med gasfjeder, der sikrer dig en nem og vægtløs højdejustering.

70 % UPCYCLING

Filtkabelbakken er et godt valg, når du skal tænke cirkulært materiale ind i indretningen. Samtidig får du en tidløs kabelbakke, der passer ind i det moderne kontormiljø.

SKUFFEN TIL DIN BÆRBAR COMPUTER

Denne skuffe leveres med lås, udtræk til kabler og en masse tilkøb så som; indsats til skriveredskaber, ventilation til at holde temparaturen nede og soft close.
da_DKDanish