fbpx

KARRIERE

JOB

SE VORES LEDIGE STILLINGER

VI SKABER FREMTIDENS KONTORER

PJ Production har siden grundlæggelsen i år 1997 været en af landets førende producenter af kontorinventar til den moderne arbejdsplads. Vi er en international virksomhed med store ambitioner, som står klar med en løsning på både store og små opgaver, hvorved kundens forretningsgang optimeres grundet vores brede sortiment af kvalitetsprodukter. Vi går målrettet efter at visualisere vores samarbejdspartners ønsker og behov, hvilket gøres via gensidig respekt, længerevarende dialog og en højkvalitets tankegang. Og præcis denne kombination er vores eksistensgrundlag i et felt med kvalitetsbevidste samarbejdspartnere. Foruden det gennemsigtige samarbejde, arbejder vi ud fra fire ufravigelige kerneværdier, som er, at vi altid er imødekommende, engageret, pålidelige og løsningsorienteret. Disse fire værdier er byggestenene i enhver arbejdsproces ved PJ Production, – både internt såvel som eksternt. Få et mere uddybende indblik i hvordan vi varetager vores fire grundværdier nedenfor. 

IMØDEKOMMENDE

Vi gør en dyd ud af at imødekomme enhver samarbejdspartners ønsker og behov, da vi oprigtigt tror på, at tilgængelighed og ordentlighed skaber fremtiden.

ENGAGERET

Vi er altid hundrede procent engageret. Dette gælder internt i vores daglige virke samt eksternt med vores kunder og samarbejdspartnere. 

PÅLIDELIGE

Vi bestræber os altid på at opbygge en relation til vores samarbejdspartnere, baseret på en troværdig og pålidelig dialog de involverede imellem.

LØSNINGSORIENTERET

Vi gør altid vores bedste i enhver henseende. Vi behandler vores samarbejdspartnere og kunder med respekt, så vi i samråd kan skabe fremtidens arbejdspladser.

BLIV EN DEL AF PJ PRODUCTION

Hos PJ Production vil du blive en del af en passioneret, dedikeret virksomhed, med fire ufravigelige kerneværdier: imødekommenhed, engagement, pålidelighed samt en løsningsorienteret tankegang. Disse værdier opretholdes via en ærlig arbejdskultur, hvor vi supporterer og støtter hinanden til forbedret faglighed, så vi sammen skaber fremtiden. 

Er der ingen aktuelle stillinger, er du meget velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.


OM PJ PRODUCTION

PJ Production er en international virksomhed med store ambitioner, som står klar med en løsning til både små og store projekter. Vi går målrettet efter at visualisere vores samarbejdspartners ønsker og behov, hvilket gøres via gensidig respekt og længerevarende dialog. Kontakt os gerne, hvis vi sammen skal skabe fremtiden. 

KONTAKTOPLYSNINGER

Telefon: +45 86 81 23 75
Mail: info@pj-production.dk

Mandag-torsdag: 08.00-16.00
Fredag: 08.00-14.00

da_DKDanish