fbpx

NEWLINE

PJ Productions Newline CPU-holder, er, som navnet antyder, en nyere version af vores eksisterende CPU-holder 2001 serie. 

Newline CPU-holderen kan monteres direkte op under skrivebordets underplade, men kan ligeledes monteres via et drejebeslag. Dette giver mulighed for fuld rotation samt uforstyrret tilgængelighed til eventuelle USB-tilgange på toppen af computeren.

VARIANTER & DIMENSIONER

Edit Content

1360-9005 // 1390-9006 // 1380-9016

Mål: H: 200-460 mm. // B: 60-190 mm. // D: 142 mm

Edit Content

1206-9005 // 1207-9006 // 1204-9016

Mål: H: 63 mm. // B: 201 mm. // D: 120 mm. 

EGENSKABER

Edit Content

Der kan tilbydes drejebeslag, som skaber fuld rotation og derved let tilgængelighed til computeren. Hvis computeren eksempelvis har USB-tilgange på toppen, er drejebeslaget yderst anbefalingsværdig, da computerne kan sænkes fra undersiden af skrivebordets underplade. 

Edit Content

Newline CPU-holderen har en tyndere godstykkelse kombineret med andre produktionsmetoder, hvilket gør CPU-holderen betydeligt billigere. I forlængelse af dette skal det bemærkes, at der ikke er blevet gået på kompromis med kvaliteten og designet, som fortsat lever op til PJ Productions høje standarder. 

PRODUKTSPECIFIKATION

Edit Content

Tilgængelig i sort, aluminium og hvid:

Sort: RAL 9005
Aluminium: RAL 9006
Hvid: RAL 9016

Edit Content

Alle vores produkter består af få kombinationer af materiale og kan derfor nemt skilles ad. Det vil sige, at defekte dele let kan udskiftes og efter endt levetid, kan alle dele sorteres genbruges hver for sig.

PRODUKTBILLEDER

FULDEND ARBEJDSPLADSEN

FREE SEATING

Free seating kræver en løsning, hvor højden og vinklen af skærmen manuelt kan justeres, da flere ansatte deles om den samme arbejdsstation. Monitorarm er med gasfjeder, der sikrer dig en nem og vægtløs højdejustering.

70 % UPCYCLING

Filtkabelbakken er et godt valg, når du skal tænke cirkulært materiale ind i indretningen. Samtidig får du en tidløs kabelbakke, der passer ind i det moderne kontormiljø.

SKUFFEN TIL DIN BÆRBAR COMPUTER

Denne skuffe leveres med lås, udtræk til kabler og en masse tilkøb så som; indsats til skriveredskaber, ventilation til at holde temparaturen nede og soft close.
da_DKDanish