fbpx

LAPTOPSKUFFE

Efterspørgslen på skuffer med lås er stigende, da sikkerhed og behandling af informationer er kommet i større fokus efter GDPR loven indtraf i 2018.

Derfor er denne laptopskuffe med integreret lås et godt valg. Skuffens fordelagtige størrelse kan monteres under skrivebordets underplade uden at skabe unødig forstyrrelse for den eksisterende benplads.

Hvis arbejdspladsen ønskes fri for skuffen, kan den ligeledes monteres i et skab nær arbejdsstationen, hvilket er muligt grundet skuffens størrelse.

EGENSKABER

Edit Content

Fordelagtige størrelse der kan monteres under skrivebordets underplade uden at skabe unødig forstyrrelse for den eksisterende benplads.

Edit Content

Skuffen kan ligeledes monteres i et skab nær arbejdsstationen, hvilket er muligt grundet skuffens størrelse.

VARIANTER & DIMENSIONER

Edit Content

4050-9005 // 4051-9006 // 4050-9016

Ydre mål: H: 62 mm. // B: 511 mm. // D: 303 mm.

Indre mål: H: 62 mm. // B: 438 mm. // D: 301 mm.

PRODUKTSPECIFIKATION

Edit Content

Skuffen produceres i tre farver:

Sort: RAL 9005

Aluminium: RAL 9006 

Hvid: RAL 9016

Edit Content

Skuffen er produceret i metal. I bunden af skuffen ligger en skridsikker måtte af gummi.

Edit Content

Alle vores produkter består af få kombinationer af materiale og kan derfor nemt skilles ad. Det vil sige, at defekte dele let kan udskiftes og efter endt levetid, kan alle dele sorteres genbruges hver for sig.

DOWNLOAD

Edit Content

Her får du adgang til vores kartotek af produktbilleder, som i frit kan benytte i webshops, kampagner, magasiner og på websites. Alle rettigheder er forbeholdt PJ Production og billederne skal benyttes i den rette kontekst.

Edit Content

Find monteringsvejledning her.

Edit Content

Har du brug for stregtegninger, så har vi udarbejdet et produktblad på det enkelte produkt, hvor du finder alt information du behøver i én samlet PDF.

Edit Content

Vores produkter kan findes i pCon.box, et 3D online indretningsprogram, som er gratis. Hvis du bruger pCon.planner på din computer, kan du hente vores produkter fra pCon.box og åbne dem i pCon.planner. 

PRODUKTBILLEDER

FIND DEN SKUFFE DER LØSER DINE BEHOV

70 % UPCYCLING

Filtskuffen er et godt valg, når du skal tænke cirkulært materiale ind i indretningen. Samtidig med et grønnere valg, får du en æstetisk skuffe, der passer ind i det moderne kontormiljø.

ANVENDELIGT TIL ALLE SKRIVEBORDE

Glem alt om at skulle være opmærksom på sarg på skrivebordet. Dybden på Slimtray er 260 mm., hvilket gør det muligt at anvende skuffen på ethvert skrivebord.

SKUFFEN TIL DIN BÆRBAR COMPUTER

Denne skuffe leveres med lås, udtræk til kabler og en masse tilkøb så som; indsats til skriveredskaber, ventilation til at holde temparaturen nede og soft close.

OM PJ PRODUCTION

PJ Production er en international virksomhed med store ambitioner, som står klar med en løsning til både små og store projekter. Vi går målrettet efter at visualisere vores samarbejdspartners ønsker og behov, hvilket gøres via gensidig respekt og længerevarende dialog. Kontakt os gerne, hvis vi sammen skal skabe fremtiden. 

KONTAKTOPLYSNINGER

Telefon: +45 86 81 23 75
Mail: info@pj-production.dk

Mandag-torsdag: 08.00-16.00
Fredag: 08.00-14.00

Vi holder sommerferielukket i ugerne 29 og 30. 

da_DKDanish