LAPTOPSKUFFE

Efterspørgslen på skuffer med lås er stigende, da sikkerhed og behandling af informationer er kommet i større fokus efter GDPR loven indtraf i 2018.

Derfor er denne laptopskuffe med integreret lås et godt valg. Skuffens fordelagtige størrelse kan monteres under skrivebordets underplade uden at skabe unødig forstyrrelse for den eksisterende benplads.

Hvis arbejdspladsen ønskes fri for skuffen, kan den ligeledes monteres i et skab nær arbejdsstationen, hvilket er muligt grundet skuffens størrelse.

VARIANTER & DIMENSIONER

Edit Content

4050-9005 // 4051-9006 // 4050-9016

Ydre mål: H: 62 mm. // B: 511 mm. // D: 303 mm.

Indre mål: H: 62 mm. // B: 438 mm. // D: 301 mm.

EGENSKABER

Edit Content

Fordelagtige størrelse der kan monteres under skrivebordets underplade uden at skabe unødig forstyrrelse for den eksisterende benplads.

Edit Content

Skuffen kan ligeledes monteres i et skab nær arbejdsstationen, hvilket er muligt grundet skuffens størrelse.

PRODUKTSPECIFIKATION

Edit Content

Skuffen produceres i tre farver:

Sort: RAL 9005

Aluminium: RAL 9006 

Hvid: RAL 9016

Edit Content

Skuffen er produceret i metal. I bunden af skuffen ligger en skridsikker måtte af gummi.

Edit Content

Alle vores produkter består af få kombinationer af materiale og kan derfor nemt skilles ad. Det vil sige, at defekte dele let kan udskiftes og efter endt levetid, kan alle dele sorteres genbruges hver for sig.

PRODUKTBILLEDER

FIND DEN SKUFFE DER LØSER DINE BEHOV

70 % UPCYCLING

Filtskuffen er et godt valg, når du skal tænke cirkulært materiale ind i indretningen. Samtidig med et grønnere valg, får du en æstetisk skuffe, der passer ind i det moderne kontormiljø.

ANVENDELIGT TIL ALLE SKRIVEBORDE

Glem alt om at skulle være opmærksom på sarg på skrivebordet. Dybden på Slimtray er 260 mm., hvilket gør det muligt at anvende skuffen på ethvert skrivebord.

SKUFFEN TIL DIN BÆRBAR COMPUTER

Denne skuffe leveres med lås, udtræk til kabler og en masse tilkøb så som; indsats til skriveredskaber, ventilation til at holde temparaturen nede og soft close.
da_DKDanish