fbpx

MONITORARM

Vores monitorarm med gasfjeder sikrer dig en vægtløs højdejustering. Skærmløsningen fås både med én monitorarm til montering af én skærm og med to monitorarme til montering af dobbelt skærme. Ydermere leveres monitorsystemet med både bordklemme og bordgennemføring, hvilket gør det muligt for slutbrugeren at vælge sin foretrukne monteringsmåde. 

Er du i tvivl om hvilken skærmløsning der passer til dine behov, så læs vores guide HER.

VARIANTER & DIMENSIONER

Edit Content

Monitorarm til én skærm

4401-9005

Maks højde: 438 mm., eksklusiv skærmen
Hulmål: min. Ø8,5 mm. & maks Ø65 mm.

Monitorarmen leveres med både bordgennemføring og bordklemme, således der selv kan vælges.

Edit Content

Monitorarm til to skærm

4405-9005

Maks højde: 438 mm., eksklusiv skærmen
Hulmål: min. Ø8,5 mm. & maks Ø65 mm.

Monitorarmen leveres med både bordgennemføring og bordklemme, således der selv kan vælges.

EGENSKABER

Edit Content

Skærmløsningen er med gasfjeder, der sikrer dig en nem og vægtløs højdejustering, helt manuel. Derfor flere ansatte deles om den samme arbejdsstation.

Edit Content

Skærmløsningen tilgodeser ligeledes den ergonomiske vigtighed, idet skærm(ene) har fuld 360 graders rotation og kan vippe 85 grader op samt 15 grader ned. Dette giver derved brugeren den korrekte synsvinkel baseret på individets specifikke behov og ønsker.

PRODUKTSPECIFIKATION

Edit Content

Monitorarmen kan max bære 2 skærme af 27 tommer og 8 kg hver.

Edit Content

Monitorarmen leveres i sort metal.

Edit Content

Alle vores produkter består af få kombinationer af materiale og kan derfor nemt skilles ad. Det vil sige, at defekte dele let kan udskiftes og efter endt levetid, kan alle dele sorteres genbruges hver for sig.

PRODUKTBILLEDER

FIND DEN SKÆRMLØSNING, DER LØSER DINE BEHOV

FREE SEATING

Free seating kræver en løsning, hvor højden og vinklen af skærmen manuelt kan justeres, da flere ansatte deles om den samme arbejdsstation. Her er vores Monitorarm det ideelle valg. Skærmløsningen er med gasfjeder, der sikrer dig en nem og vægtløs højdejustering. Leveres til én eller to skærme.

3-SKÆRMSLØSNING

En skærmsløsning til tre skærme, kræver det noget mere af fundamentet for skærmene, så de fortsat sidder stabilt, trods øget vægt. Vores skærmløsning Wings monteres på bordet via en enkel søjle. Horisontalt er de tre skærme monteret med beslag, der fortsat gør dem lige så fleksible som vores andre skærmløsninger.

KOMPATIBEL MED BAGVÆG

Har du et skrivebord med en akustisk væg, er Complete løsningen. Monitorsøjlen er placeret helt slim op mod bagvæggen. På den måde mister du ikke bordplads. Med Complete til én eller to skærme fås maksimal komfort og tilgængelighed, da skærm(ene) har fuld rotation, optimal vippemuligheder, – både op og ned, samt højdejustering.
da_DKDanish