KONTORLØSNINGER DER HOLDER LANGT UD FREMTIDEN

PJ Production har siden grundlæggelsen i år 1997 været en af landets førende producenter af kontorinventar til den moderne arbejdsplads. Vi er en international virksomhed med store ambitioner, som står klar med en løsning på både store og små opgaver, hvorved kundens forretningsgang optimeres grundet vores brede sortiment af kvalitetsprodukter. Vi går målrettet efter at visualisere vores samarbejdspartners ønsker og behov, hvilket gøres via gensidig respekt, længerevarende dialog og en højkvalitets tankegang. Og præcis denne kombination er vores eksistensgrundlag i et felt med kvalitetsbevidste samarbejdspartnere. Foruden det gennemsigtige samarbejde, arbejder vi ud fra fire ufravigelige kerneværdier, som er, at vi altid er imødekommende, engageret, pålidelige og løsningsorienteret. Disse fire værdier er byggestenene i enhver arbejdsproces ved PJ Production, – både internt såvel som eksternt. Få et mere uddybende indblik i hvordan vi varetager vores fire grundværdier nedenfor. 

IMØDEKOMMENDE

Vi gør en dyd ud af at imødekomme enhver samarbejdspartners ønsker og behov, da vi oprigtigt tror på, at tilgængelighed og ordentlighed skaber fremtiden.

ENGAGERET

Vi er altid hundrede procent engageret. Dette gælder internt i vores daglige virke samt eksternt med vores kunder og samarbejdspartnere. 

PÅLIDELIGE

Vi bestræber os altid på at opbygge en relation til vores samarbejdspartnere, baseret på en troværdig og pålidelig dialog de involverede imellem.

LØSNINGSORIENTERET

Vi gør altid vores bedste i enhver henseende. Vi behandler vores samarbejdspartnere og kunder med respekt, så vi i samråd kan skabe fremtidens arbejdspladser.

VI SIKRER HØJ KVALITET. HVER GANG!

Ethvert projekt skal udvikles på baggrund af et solidt fundament. Ved et samarbejde med os er dette fundament bestående af en højkvalitets tankegang og gensidig respekt de involverede imellem. Vi gør en dyd ud af at sikre en høj kvalitetsstandard. Hver gang! Det betyder, at du altid kan forvente at modtage produkter fra os, som opfylder de aftalte standarder og specifikationer. Den høje kvalitetsstandard er ufravigelig fra vores side, idet vi internt anvender kvalitetskontrol af vores produkter. Alle indgående og udgående produkter gennemgår en inspektion for at sikre, at PJ Productions produkter altid har samme høje kvalitet. Foruden kvalitetskontrollen, er gensidig respekt de involverede imellem vores varemærke, og det, som adskiller os fra andre. Vi tror på, at det bedste resultat opnås ved indbyrdes dialog, hvor alle involverede kender vejen.

Vi ynder at skabe et gennemsigtigt samarbejde, hvor alle de involverede har mulighed for at bidrage med deres idéer og krav. PJ Production ønsker med dette solide fundament, at være din foretrukne samarbejdspartner, da vi fra den spæde råskitse til det færdige produkt sikrer den høje kvalitet. Og denne høje kvalitet er at finde ved alle vores produkter – både vores standardvarer såvel som specialprodukter.

60 % – STANDARDVARER

På nuværende tidspunkt repræsenterer vores standardsortiment 60% af vores samlede salg. Vores sortiment består af alt fra klassiske CPU-holdere og skuffer til innovative kabelbakker og mobilholdere.

40 % – SPECIALVARER

De resterende 40% af vores samlede salg udgøres af specialvarer produceret i tæt samarbejde med vores kunder. Så skulle du være på udkig efter en erfaren samarbejdspartner, kontakt os gerne. 

HER TAGER VI HÅND OM HINANDEN

Hos PJ Production tager vi hånd om vores samarbejdspartnere og kunder såvel som vores medarbejdere.

INSIGHTS DISCOVERY

VELGØRENHED

CSR

PCON PLANNER

GDPR POLITIK

JURIDISKE MEDDELELSER

COOKIES & PRIVATLIVSPOLITIK

SALG/LEVERINGSBETINGELSER

da_DKDanish