JURIDISKE MEDDELELSER

JURIDISKE MEDDELELSER

Formålet med denne webside er alene at introducere dig til og informere generelt om PJ Production ApS. Vi håber derfor på forståelse for, at materialet på websiden stilles til rådighed som det er og forefindes – uden nogen form for garanti. Selvom PJ Production gør en stor indsats for at sørge for, at materialet på websiden er fuldstændigt, rigtigt og opdateret, kan vi ikke indestå herfor. Hvis du derfor vil være helt sikker på at have det nyeste materiale, bedes du kontakte PJ Production herom. 

Uanset hvor nøjagtigt og fuldstændigt materiale fra denne webside er blevet anvendt, kan PJ Production ikke påtage sig ansvar for skader, der er opstået ved adgang til eller brug af materialet på denne webside. Det gælder bl.a. direkte, indirekte, tilfældige eller forbundne skader samt f.eks. virus.

Materialet på websiden tilhører PJ Production ApS eller andre. For at være sikker på at bevare disse rettigheder er hel eller delvis gengivelse eller brug af hele eller dele af materialet i en hvilken som helst form ikke tilladt, bortset fra personlig, ikke-forretningsmæssig brug. Hvis du har brug for at gengive materialet til personlig, ikke-forretningsmæssig brug, skal du angive PJ Production som kilde i form af en henvisning til www.pj-production.dk samt anføre vores ophavsretsmeddelelse ”© 2011 PJ Production ApS” i forbindelse med gengivelsen. Der er heller ikke med websiden givet nogen licens til at gengive eller bruge materialet til andet end sædvanlig web-browsing.

PJ Production kan ikke påtage sig ansvaret for og har ikke nogen relation til andre websider, som denne webside måtte linke til og andre websider, som måtte linke til denne webside.

Du skal være opmærksom på, at af praktiske hensyn betragtes materiale, som PJ Production måtte modtage gennem denne webside, som almindeligt tilgængelig. PJ Production er derfor berettiget til at gengive, bruge, ændre og overdrage materialet uden begrænsninger – dette gælder også ideer til produkter, produktionsmetoder eller know-how, som måtte være indeholdt i materialet.

Hvis der skulle opstå en tvist i forbindelse med denne juridiske meddelelse og tvisten ikke kan løses i mindelighed skal sagen afgøres efter dansk ret og ved danske domstole.

OM PJ PRODUCTION

PJ Production er en international virksomhed med store ambitioner, som står klar med en løsning til både små og store projekter. Vi går målrettet efter at visualisere vores samarbejdspartners ønsker og behov, hvilket gøres via gensidig respekt og længerevarende dialog. Kontakt os gerne, hvis vi sammen skal skabe fremtiden. 

KONTAKTOPLYSNINGER

Telefon: +45 86 81 23 75
Mail: info@pj-production.dk

Mandag-torsdag: 08.00-16.00
Fredag: 08.00-14.00