fbpx

UDTRÆKSHYLDE

Hvis der ønskes en kombination af en skuffe og en CPU-holder, kan én af PJ Productions udtrækshylder være et godt valg. Disse monteres diskret op under skrivebordets underplade, således der fastholdes optimal tilgang til computeren. Udtrækshylderne har begge størrelser, som foruden opbevaring af laptop ligeledes har god opbevaringsplads til dockingstation, hvid dette skulle foretrækkes.

VARIANTER & DIMENSIONER

Edit Content

2215-9005 // 2216-9006 // 2217-9016

Mål: H: 105/150 mm. // B: 446 mm. // D: 412 mm.

EGENSKABER

Edit Content

Begge modeller har en højdejustering på 70-140 mm.

Edit Content

Som standard fås udtrækshylderne i to forskellige størrelser, som begge har kulisseudtræk, hvilket betyder, at de kan trækkes 370 mm. ud

PRODUKTSPECIFIKATION

Edit Content

Tilgængelig i sort, aluminium og hvid:

Sort: RAL 9005
Aluminium: RAL 9006
Hvid: RAL 9016

Edit Content

Alle vores produkter består af få kombinationer af materiale og kan derfor nemt skilles ad. Det vil sige, at defekte dele let kan udskiftes og efter endt levetid, kan alle dele sorteres genbruges hver for sig.

PRODUKTBILLEDER

FULDEND ARBEJDSPLADSEN

FREE SEATING

Free seating kræver en løsning, hvor højden og vinklen af skærmen manuelt kan justeres, da flere ansatte deles om den samme arbejdsstation. Monitorarm er med gasfjeder, der sikrer dig en nem og vægtløs højdejustering.

70 % UPCYCLING

Filtkabelbakken er et godt valg, når du skal tænke cirkulært materiale ind i indretningen. Samtidig får du en tidløs kabelbakke, der passer ind i det moderne kontormiljø.

SKUFFEN TIL DIN BÆRBAR COMPUTER

Denne skuffe leveres med lås, udtræk til kabler og en masse tilkøb så som; indsats til skriveredskaber, ventilation til at holde temparaturen nede og soft close.
da_DKDanish