fbpx

SKÆRMSØJLE

Ønskes mere plads ved skrivebordet, er denne skærmsøjle et oplagt valg. Ophængsbeslaget til forlængerleddene kan monteres på begge sider af skærmsøjlen, hvilket er fordelagtig til de mindre arbejdsmiljøer, da skærmsøjlen ikke optager unødig plads ved skrivebordet. 

Kabler og ledninger fra de monterede skærme kan skjules i den 30 cm. standardhøje aluminiumssøjle, hvilket skaber et clean desk udtryk i kontormiljøet.

Er du i tvivl om hvilken skærmløsning der passer til dine behov, så læs vores guide HER.

EGENSKABER

Edit Content

Kabler og ledninger fra de monterede skærme kan skjules i den 30 cm. standardhøje aluminiumssøjle, hvilket skaber et clean desk udtryk i kontormiljøet

Edit Content

Denne løsning er “stærk” nok til at bære de helt store bues skærme. Husk at bestille stort vesabeslag med.

VARIANTER & DIMENSIONER

Edit Content

Skærmsøjle med ét vesabeslag

Bordgennemføring: 4130-G
Bordklemme: 4130-K

Skærmsøjle: 300 mm.
Bemærk: ingen forlængerled ved dette varenummer
Hulmål: Ø72 mm.

Edit Content

Skærmsøjle med ét vesabeslag og ét forlængerled

Bordgennemføring: 4120-G
Bordklemme: 4120-K

Skærmsøjle: 300 mm.
Forlængerled: 1×334 mm.
Hulmål: Ø72 mm.

Edit Content

Skærmsøjle med to vesabeslag og to forlængerled

Bordgennemføring: 4140-G
Bordklemme: 4140-K

Skærmsøjle: 300 mm.
Forlængerled: 2×334 mm.
Hulmål: Ø72 mm.

PRODUKTSPECIFIKATION

Edit Content

Alt efter valgte model, kan Skærmsøjlen max bære 2 skærme af 27 tommer, med en vægt på højest 8 kg.

Eller 1 skærm af 49 tommer til en vægt på 16 kg. Hvis denne løsning ønskes, skal der bestilles stort vesabeslag/kipbeslag med.  

Edit Content

Skærmsøjlen består af en aluminiumssøjle med sorte plastikkapper, hvor de dertilhørende forlængerled er aluminium.

Edit Content

Alle vores produkter består af få kombinationer af materiale og kan derfor nemt skilles ad. Det vil sige, at defekte dele let kan udskiftes og efter endt levetid, kan alle dele sorteres genbruges hver for sig.

DOWNLOAD

Edit Content

Her får du adgang til vores kartotek af produktbilleder, som i frit kan benytte i webshops, kampagner, magasiner og på websites. Alle rettigheder er forbeholdt PJ Production og billederne skal benyttes i den rette kontekst.

Edit Content

Har du brug for stregtegninger, så har vi udarbejdet et produktblad på det enkelte produkt, hvor du finder alt information du behøver i én samlet PDF.

Edit Content

Find monteringsvejledning her:

Edit Content

De fleste produkter fra vores sortiment er at finde i pCon planner, et 3D indretningsprogram. Programmet er gratis og kan nemt hentes ned på din pc.

PRODUKTBILLEDER

FIND DEN SKÆRMLØSNING, DER LØSER DINE BEHOV

FREE SEATING

Free seating kræver en løsning, hvor højden og vinklen af skærmen manuelt kan justeres, da flere ansatte deles om den samme arbejdsstation. Her er vores Monitorarm det ideelle valg. Skærmløsningen er med gasfjeder, der sikrer dig en nem og vægtløs højdejustering. Leveres til én eller to skærme.

3-SKÆRMSLØSNING

En skærmsløsning til tre skærme, kræver det noget mere af fundamentet for skærmene, så de fortsat sidder stabilt, trods øget vægt. Vores skærmløsning Wings monteres på bordet via en enkel søjle. Horisontalt er de tre skærme monteret med beslag, der fortsat gør dem lige så fleksible som vores andre skærmløsninger.

KAMPATIBEL MED BAGVÆG

Har du et skrivebord med en akustisk væg, er Complete løsningen. Monitorsøjlen er placeret helt slim op mod bagvæggen. På den måde mister du ikke bordplads. Med Complete til én eller to skærme fås maksimal komfort og tilgængelighed, da skærm(ene) har fuld rotation, optimal vippemuligheder, – både op og ned, samt højdejustering.

OM PJ PRODUCTION

PJ Production er en international virksomhed med store ambitioner, som står klar med en løsning til både små og store projekter. Vi går målrettet efter at visualisere vores samarbejdspartners ønsker og behov, hvilket gøres via gensidig respekt og længerevarende dialog. Kontakt os gerne, hvis vi sammen skal skabe fremtiden. 

KONTAKTOPLYSNINGER

Telefon: +45 86 81 23 75
Mail: info@pj-production.dk

Mandag-torsdag: 08.00-16.00
Fredag: 08.00-14.00

Vi holder sommerferielukket i ugerne 29 og 30. 

da_DKDanish