fbpx
EN GUIDE TIL AT VÆLGE DEN BEDSTE

SKÆRMOPSÆTNING

3 TING DU SKAL OVERVEJE, INDEN DIT VALG AF SKÆRMLØSNING

1. DREJER DET SIG OM FREE SEATING ELLER EN STATIONÆR ARBEJDSSTATION?

Free Seating:

Free seating kræver en løsning, hvor højden og vinklen af skærmen nemt kan justeres, da flere ansatte deles om den samme arbejdsstation. Her er vores Monitorarm (se bilede til venstre) det ideelle valg. Skærmløsningen er med gasfjeder, der sikrer dig en nem og vægtløs højdejustering. Skærmene har fuld 360 graders rotation og kan vippe 86 grader op samt 15 grader ned.

Stationær:

En stationær arbejdsstation er din alene, og når du først har indstillet din skærm/skærme, er det ofte den position den/de forbliver i. Her har du altså ikke samme daglige behov for justering af skærmen. Til sådan en opsætning anbefaler vi vores Future Flex løsning (Se billede til venstre) eller APTO monitorholder, begge til én eller to skærme. Her er der tænkt på design og skjult kabelføring.  

2. ER ARBEJDSSTATIONEN MED BORDAFSKÆRMNING / AKUSTISK VÆG ELLER UDEN?

Med bordafskærmning:

Har du et skrivebord med en akustisk væg, er Complete (se billede til højre) eller vores Monitorarm løsningen. Begge modeller er sat op, så de står helt slim op mod bagvæggen. På den måde mister du ikke bordplads.

Uden bordafskærmning:

Til et skrivebord uden bordafskærmning kan alle vores skærmløsninger reelt set bruges. Vi vil dog anbefale Future Flex, der har et stilrent design tilpasset én eller to skærme. Også vores APTO Monitorholder er en smuk og ergonomisk løsning til det moderne kontor. (Se billede til venstre) Denne fås også til én eller to skærme og kan tilmed kombineres med en kabelbakkeløsning + bagvæg.

3. HVOR MANGE SKÆRME ER DER BEHOV FOR?

Tre skærme:

Drejer det sig om en skærmsløsning til tre skærme, kræver det noget mere af fundamentet for skærmene, så de fortsat sidder stabilt, trods øget vægt. Vores skærmløsning Wings monteres på bordet via en enkel søjle. Horisontalt er de tre skærme monteret med beslag, der fortsat gør dem lige så fleksible som vores andre skærmløsninger.

3 + skærmløsninger:

Rack er er vores bud på en seksskærmsløsning, hvor ergonomien stadig er i højsædet, men behovet for flere skærme løses på en stabil og professionel måde. Vi designer desuden specialløsninger, hvis andre behov skal opfyldes.

da_DKDanish