fbpx

CPU-HOLDER, VÆG

Hvorfor kun udnytte monteringsmulighederne under skrivebordets underplade, når kontormiljøet har et utal af andre monteringsoverflader. Denne CPU-holder skal monteres på væggen, således pladsen omkring arbejdsstationen udnyttes maksimalt, mens tilgængeligheden fortsat haves for medarbejderen ved arbejdsstationen. 

EGENSKABER

Edit Content

CPU-holderen har ligeledes bredde justering, som strækker sig fra 45 mm. til 160 mm., hvilket gør det muligt at anvende denne til en bred gruppe af computere upåvirket af størrelsen.

Edit Content

CPU-holderen til vægmontering kan anvendes til computere op til 20 kg.

VARIANTER & DIMENSIONER

Edit Content

1560-9005 // 1590-9006 / 1560-9016

Mål: H: 200 mm. // B: 250 mm. // D: 45-180 mm. 

PRODUKTSPECIFIKATION

Edit Content

Denne vare er ikke tilgængelig som en fast lagerbeholdning, så forvent en længere leveringstid. Ring for yderligere information.

Edit Content

Tilgængelig i sort, aluminium og hvid:

Sort: RAL 9005
Aluminium: RAL 9006
Hvid: RAL 9016

Edit Content

Alle vores produkter består af få kombinationer af materiale og kan derfor nemt skilles ad. Det vil sige, at defekte dele let kan udskiftes og efter endt levetid, kan alle dele sorteres genbruges hver for sig.

DOWNLOAD

Edit Content

Her får du adgang til vores kartotek af produktbilleder, som i frit kan benytte i webshops, kampagner, magasiner og på websites. Alle rettigheder er forbeholdt PJ Production og billederne skal benyttes i den rette kontekst.

Edit Content

Har du brug for stregtegninger, så har vi udarbejdet et produktblad på det enkelte produkt, hvor du finder alt information du behøver i én samlet PDF.

Edit Content

Find monteringsvejledning her:

Edit Content

De fleste produkter fra vores sortiment er at finde i pCon planner, et 3D indretningsprogram. Programmet er gratis og kan nemt hentes ned på din pc.

FULDEND ARBEJDSPLADSEN

FREE SEATING

Free seating kræver en løsning, hvor højden og vinklen af skærmen manuelt kan justeres, da flere ansatte deles om den samme arbejdsstation. Monitorarm er med gasfjeder, der sikrer dig en nem og vægtløs højdejustering.

70 % UPCYCLING

Filtkabelbakken er et godt valg, når du skal tænke cirkulært materiale ind i indretningen. Samtidig får du en tidløs kabelbakke, der passer ind i det moderne kontormiljø.

SKUFFEN TIL DIN BÆRBAR COMPUTER

Denne skuffe leveres med lås, udtræk til kabler og en masse tilkøb så som; indsats til skriveredskaber, ventilation til at holde temparaturen nede og soft close.

OM PJ PRODUCTION

PJ Production er en international virksomhed med store ambitioner, som står klar med en løsning til både små og store projekter. Vi går målrettet efter at visualisere vores samarbejdspartners ønsker og behov, hvilket gøres via gensidig respekt og længerevarende dialog. Kontakt os gerne, hvis vi sammen skal skabe fremtiden. 

KONTAKTOPLYSNINGER

Telefon: +45 86 81 23 75
Mail: info@pj-production.dk

Mandag-torsdag: 08.00-16.00
Fredag: 08.00-14.00

Vi holder sommerferielukket i ugerne 29 og 30. 

da_DKDanish