fbpx

CPU-HOLDER, VÆG

Hvorfor kun udnytte monteringsmulighederne under skrivebordets underplade, når kontormiljøet har et utal af andre monteringsoverflader. Denne CPU-holder skal monteres på væggen, således pladsen omkring arbejdsstationen udnyttes maksimalt, mens tilgængeligheden fortsat haves for medarbejderen ved arbejdsstationen. 

VARIANTER & DIMENSIONER

Edit Content

1560-9005 // 1590-9006 / 1560-9016

Mål: H: 200 mm. // B: 250 mm. // D: 45-180 mm. 

EGENSKABER

Edit Content

CPU-holderen har ligeledes bredde justering, som strækker sig fra 45 mm. til 160 mm., hvilket gør det muligt at anvende denne til en bred gruppe af computere upåvirket af størrelsen.

Edit Content

CPU-holderen til vægmontering kan anvendes til computere op til 20 kg.

PRODUKTSPECIFIKATION

Edit Content

Denne vare er ikke tilgængelig som en fast lagerbeholdning, så forvent en længere leveringstid. Ring for yderligere information.

Edit Content

Tilgængelig i sort, aluminium og hvid:

Sort: RAL 9005
Aluminium: RAL 9006
Hvid: RAL 9016

Edit Content

Alle vores produkter består af få kombinationer af materiale og kan derfor nemt skilles ad. Det vil sige, at defekte dele let kan udskiftes og efter endt levetid, kan alle dele sorteres genbruges hver for sig.

FULDEND ARBEJDSPLADSEN

FREE SEATING

Free seating kræver en løsning, hvor højden og vinklen af skærmen manuelt kan justeres, da flere ansatte deles om den samme arbejdsstation. Monitorarm er med gasfjeder, der sikrer dig en nem og vægtløs højdejustering.

70 % UPCYCLING

Filtkabelbakken er et godt valg, når du skal tænke cirkulært materiale ind i indretningen. Samtidig får du en tidløs kabelbakke, der passer ind i det moderne kontormiljø.

SKUFFEN TIL DIN BÆRBAR COMPUTER

Denne skuffe leveres med lås, udtræk til kabler og en masse tilkøb så som; indsats til skriveredskaber, ventilation til at holde temparaturen nede og soft close.
da_DKDanish