fbpx

FIRKANTET KABEL- GENNEMFØRING

Undgå at ledninger fylder på dit skrivebord. Med en kabelgennemføring kan du nemt skjule ledninger og kabler på en diskret og simpel måde.

EGENSKABER

Edit Content

Måden denne monteres er ved, at lave et passende hul i skrivebordets plade, således kabelgennemføring kan monteres heri. Du kan derfor frit vælge hvor gennemføringen skal placeres. 

Edit Content

Kabelgennemføringen leveres i anodised aluminium samt med sorte børster, for at skåne dine ledninger.

VARIANTER & DIMENSIONER

Edit Content

3083

Ydre mål: H: 14 mm. // B: 100 mm. // D: 100 mm.

Hulmål: B: 92 mm // D: 92 mm.

Edit Content

3081

Ydre mål: H: 14 mm. // B: 240 mm. // D: 100 mm.

Hulmål: B: 233 mm // D: 92 mm.

PRODUKTSPECIFIKATION

Edit Content

Tilgængelig i aluminium.

Edit Content

Det to modeller er produceret i aluminium

Edit Content

Alle vores produkter består af få kombinationer af materiale og kan derfor nemt skilles ad. Det vil sige, at defekte dele let kan udskiftes og efter endt levetid, kan alle dele sorteres genbruges hver for sig.

DOWNLOAD

Edit Content

Her får du adgang til vores kartotek af produktbilleder, som i frit kan benytte i webshops, kampagner, magasiner og på websites. Alle rettigheder er forbeholdt PJ Production og billederne skal benyttes i den rette kontekst.

Edit Content

Har du brug for stregtegninger, så har vi udarbejdet et produktblad på det enkelte produkt, hvor du finder alt information du behøver i én samlet PDF.

Edit Content

Find monteringsvejledning her:

Edit Content

De fleste produkter fra vores sortiment er at finde i pCon planner, et 3D indretningsprogram. Programmet er gratis og kan nemt hentes ned på din pc.

PRODUKTBILLEDER

FIND DEN KABELBAKKE, DER LØSER DINE BEHOV

70 % UPCYCLING

Filtkabelbakken er et godt valg, når du skal tænke cirkulært materiale ind i indretningen. Samtidig får du en tidløs kabelbakke, der passer ind i det moderne kontormiljø.

VORES BESTSELLER

Denne kabelbakke er gennem tiden blevet vores bestseller. Den løser behøvet for at gemme kabler væk, nemt og praktisk. Findes i fem forskellige størrelser.

KABELGENNEMFØRING

Kom ledningerne og kablerne på dit bord til livs med en simpel kabelgennemføring. Se de mange varianter og farver vi kan tilbyde.

OM PJ PRODUCTION

PJ Production er en international virksomhed med store ambitioner, som står klar med en løsning til både små og store projekter. Vi går målrettet efter at visualisere vores samarbejdspartners ønsker og behov, hvilket gøres via gensidig respekt og længerevarende dialog. Kontakt os gerne, hvis vi sammen skal skabe fremtiden. 

KONTAKTOPLYSNINGER

Telefon: +45 86 81 23 75
Mail: info@pj-production.dk

Mandag-torsdag: 08.00-16.00
Fredag: 08.00-14.00

Vi holder sommerferielukket i ugerne 29 og 30. 

da_DKDanish