MONITORARM MODEL "HEAVY"

Vores monitorarm med gasfjeder garanterer en ubesværet højdejustering. Denne version er designet til ekstra tunge skærme, herunder buede skærme. Monitorarmen leveres med både bordklemme og bordgennemføring. Dette system sikrer ikke kun fleksibilitet, men også en professionel og brugervenlig oplevelse.

VARIANTER & DIMENSIONER

Edit Content

Monitorarm model “Heavy” til én skærm

4408-9005

Maks højde: 534 mm., eksklusiv skærmen
Hulmål: min. Ø8,5 mm. & maks Ø65 mm.

Monitorarmen leveres med både bordgennemføring og bordklemme, således der selv kan vælges.

EGENSKABER

Edit Content

Dette produkt er velegnet til skærme med en størrelse på 10″-50″ og en vægtkapacitet på 9-20 kg. Det tilbyder en justeringsmulighed med en vinkelrækkevidde fra -90 grader til -15 grader. Produktet er kompatibelt med VESA 100×100 (medfølger).

 
 

PRODUKTSPECIFIKATION

Edit Content

Dette produkt er velegnet til skærme med en størrelse på 10″-50″ og en vægtkapacitet på 9-20 kg. Det tilbyder en justeringsmulighed med en vinkelrækkevidde fra -90 grader til -15 grader.

 
 
Edit Content

Monitorarm med gas er produceret i aluminium. Farve sort. 

Edit Content

Alle vores produkter består af få kombinationer af materiale og kan derfor nemt skilles ad. Det vil sige, at defekte dele let kan udskiftes og efter endt levetid, kan alle dele sorteres genbruges hver for sig.

PRODUKTBILLEDER

FIND DEN SKÆRMLØSNING, DER LØSER DINE BEHOV

FREE SEATING

Free seating kræver en løsning, hvor højden og vinklen af skærmen manuelt kan justeres, da flere ansatte deles om den samme arbejdsstation. Her er vores Monitorarm det ideelle valg. Skærmløsningen er med gasfjeder, der sikrer dig en nem og vægtløs højdejustering. Leveres til én eller to skærme.

3-SKÆRMSLØSNING

En skærmsløsning til tre skærme, kræver det noget mere af fundamentet for skærmene, så de fortsat sidder stabilt, trods øget vægt. Vores skærmløsning Wings monteres på bordet via en enkel søjle. Horisontalt er de tre skærme monteret med beslag, der fortsat gør dem lige så fleksible som vores andre skærmløsninger.

KOMPATIBEL MED BAGVÆG

Har du et skrivebord med en akustisk væg, er Complete løsningen. Monitorsøjlen er placeret helt slim op mod bagvæggen. På den måde mister du ikke bordplads. Med Complete til én eller to skærme fås maksimal komfort og tilgængelighed, da skærm(ene) har fuld rotation, optimal vippemuligheder, – både op og ned, samt højdejustering.
da_DKDanish