DUO SKUFFE

En skuffe til opbevaring til personlige ejendele lige ved hånden. Udadtil fremstår skuffen diskret, da fronten består af én overflade, men ved åbning fremmes flere muligheder. Skuffen har nemlig to integreret skuffer, som hver især har en udtrækslængde på 110% af skuffens længde.

VARIANTER & DIMENSIONER

Edit Content

4060-2000-9005

Ydre mål: H: 162 mm. // B: 279 mm. // D: 353 mm.

Indre mål: H: 34/105 mm. // B: 241 mm. // D: 335 mm.

EGENSKABER

Edit Content

Skuffens består af to etager. Øverste udtrækshylde leveres med indsats, som gør opdelt opbevaring mere overskueligt. Derimod leveres den nederste skuffe med en skridsikker gummimåtte, således opbevarede genstande ej ridses mod metallet.

Edit Content

Skuffen leveres med lås med dertilhørende nøgler, således ejendelene forbliver sikret mod tyveri, når arbejdspladsen forlades.

PRODUKTSPECIFIKATION

Edit Content

Skuffen produceres i:

Sort: RAL 9005

 

Edit Content

Skuffen er lavet i metal og indsats der følger med er af plastik. I bunden ligger en måtte lavet i gummi.

Edit Content

Alle vores produkter er simpelt opbygget og kan derfor nemt skilles ad. Det vil sige, at defekte dele let kan udskiftes og efter endt levetid genbruges. Det betyder også, at alle dele kan sorteres og deponeres hver for sig.

PRODUKTBILLEDER

4060-2000-9005 Duo Skuffe Mounted Closed
4060-2000-9005 Duo Skuffe Mounted Open 2
4060-2000-9005 Duo Skuffe Mounted open 1

FIND DEN SKUFFE DER LØSER DINE BEHOV

70 % UPCYCLING

Filtskuffen er et godt valg, når du skal tænke cirkulært materiale ind i indretningen. Samtidig med et grønnere valg, får du en æstetisk skuffe, der passer ind i det moderne kontormiljø.

ANVENDELIGT TIL ALLE SKRIVEBORDE

Glem alt om at skulle være opmærksom på sarg på skrivebordet. Dybden på Slimtray er 260 mm., hvilket gør det muligt at anvende skuffen på ethvert skrivebord.

SKUFFEN TIL DIN BÆRBAR COMPUTER

Denne skuffe leveres med lås, udtræk til kabler og en masse tilkøb så som; indsats til skriveredskaber, ventilation til at holde temparaturen nede og soft close.
da_DKDanish