fbpx

TILKØB

Det smarte ved store dele af vores skærmsystemet, er, at de er opbygget omkring forlængerled og vesabeslag, som giver maksimal personificering af skærmsystemet. Hvis du eksempelvis investerer i Skærmsøjlen med ét forlængerled eller Future Flex med to forlængerled, så kan disse altid opgraderes. For med et enkelt forlængerled og vesabeslag mere, kan der monteres endnu en skærm ved arbejdsstationen.

Er du i tvivl om hvilken skærmløsning der passer til dine behov, så læs vores guide HER.

EGENSKABER

Edit Content

Digitaliseringen og udviklingen heraf, skaber nye behov indenfor monitors, der udskiftes med kort mellemrum. Med vores tilkøb kan enhver skærm tilpasses din nuværende skærmopsætning. 

Edit Content

For at øge ergonomien skal du nemt kunne justere vinklen og retningen på din skærm. Med tre typer forlængerled imødekommes god ergonomi på arbejdspladsen.

VARIANTER & DIMENSIONER

Edit Content

Forlængerled på 70 mm.

16010-37

Højde: 90 mm.
Bredde: 19 mm.
Dybde: 92 mm.

Edit Content

Forlængerled på 150 mm.

16010-1

Højde: 90 mm.
Bredde: 19 mm.
Dybde: 172 mm.

Edit Content

Forlængerled på 334 mm.

16010

Højde: 90 mm.
Bredde: 19 mm.
Dybde: 356 mm.

Edit Content

Vesabeslag // Kipbeslag

4190

Højde: 110 mm.
Bredde: 110 mm.
Dybde: 60 mm.

PRODUKTSPECIFIKATION

Edit Content

Til hver enkel skærmløsning medfølger den type beslag og forlængerled vi anbefaler. Se mere på hver enkel produktside.

Ønsker du at montere en tungere skærm, så henvend dig venligst, da det kræver en anden type vesa/kipbeslag.

Edit Content

Forlængerleddene fås i aluminium, mens de tilsvarende vesabeslag er sorte.

Edit Content

Alle vores produkter består af få kombinationer af materiale og kan derfor nemt skilles ad. Det vil sige, at defekte dele let kan udskiftes og efter endt levetid, kan alle dele sorteres genbruges hver for sig.

DOWNLOAD

Edit Content

Her får du adgang til vores kartotek af produktbilleder, som i frit kan benytte i webshops, kampagner, magasiner og på websites. Alle rettigheder er forbeholdt PJ Production og billederne skal benyttes i den rette kontekst.

Edit Content

Har du brug for stregtegninger, så har vi udarbejdet et produktblad på det enkelte produkt, hvor du finder alt information du behøver i én samlet PDF.

Edit Content

De fleste produkter fra vores sortiment er at finde i pCon planner, et 3D indretningsprogram. Programmet er gratis og kan nemt hentes ned på din pc.

PRODUKTBILLEDER

FIND DEN SKÆRMLØSNING, DER LØSER DINE BEHOV

FREE SEATING

Free seating kræver en løsning, hvor højden og vinklen af skærmen manuelt kan justeres, da flere ansatte deles om den samme arbejdsstation. Her er vores Monitorarm det ideelle valg. Skærmløsningen er med gasfjeder, der sikrer dig en nem og vægtløs højdejustering. Leveres til én eller to skærme.

3-SKÆRMSLØSNING

En skærmsløsning til tre skærme, kræver det noget mere af fundamentet for skærmene, så de fortsat sidder stabilt, trods øget vægt. Vores skærmløsning Wings monteres på bordet via en enkel søjle. Horisontalt er de tre skærme monteret med beslag, der fortsat gør dem lige så fleksible som vores andre skærmløsninger.

KOMPATIBEL MED BAGVÆG

Har du et skrivebord med en akustisk væg, er Complete løsningen. Monitorsøjlen er placeret helt slim op mod bagvæggen. På den måde mister du ikke bordplads. Med Complete til én eller to skærme fås maksimal komfort og tilgængelighed, da skærm(ene) har fuld rotation, optimal vippemuligheder, – både op og ned, samt højdejustering.

OM PJ PRODUCTION

PJ Production er en international virksomhed med store ambitioner, som står klar med en løsning til både små og store projekter. Vi går målrettet efter at visualisere vores samarbejdspartners ønsker og behov, hvilket gøres via gensidig respekt og længerevarende dialog. Kontakt os gerne, hvis vi sammen skal skabe fremtiden. 

KONTAKTOPLYSNINGER

Telefon: +45 86 81 23 75
Mail: info@pj-production.dk

Mandag-torsdag: 08.00-16.00
Fredag: 08.00-14.00

Vi holder sommerferielukket i ugerne 29 og 30. 

da_DKDanish