KABBELSOKKER

Ledninger og kabler har en tendens til at flyde unødigt ned langs skrivebordets bagkant, men med en kabelsok kan disse både skjules og organiseres på en let, enkel og praktisk måde. Kabelsokken åbnes og lukkes let uden brug af værktøj, da lukkemekanismen er en dobbelt to-vejs lynlås, hvilket skaber ekstra fleksibilitet.

 
 

VARIANTER & DIMENSIONER

Edit Content

3210-80-S

Længde: 80 cm.

Edit Content

3210-120-S

Længde: 120 cm.

Edit Content

3210-160-S

Længde: 160 cm.

Edit Content

3210-240-S

Længde: 240 cm.

EGENSKABER

Edit Content

Kabelsokkens længde kan personificeres efter behov, idet velcro er påsat i begge ender og kan derved anvendes til at forlænge kabelsokken med en kortere, længere eller tilsvarende kabelsok. Ydermere kan kabelsokken sammensættes med en tilsvarende kabelsok, præg lynlåsen, hvis der ønskes en større diameter til opbevaring af flere ledninger og kabler. 

PRODUKTSPECIFIKATION

Edit Content

Kabelsokken fås på nuværende tidspunkt i sort. Hvis den ønskes i eksempelvis lysegrå eller hvid, er du meget velkommen til at kontakte os.

Edit Content

Alle vores produkter består af få kombinationer af materiale og kan derfor nemt skilles ad. Det vil sige, at defekte dele let kan udskiftes og efter endt levetid, kan alle dele sorteres genbruges hver for sig.

PRODUKTBILLEDER

FIND DEN SKÆRMLØSNING, DER LØSER DINE BEHOV

FREE SEATING

Free seating kræver en løsning, hvor højden og vinklen af skærmen manuelt kan justeres, da flere ansatte deles om den samme arbejdsstation. Her er vores Monitorarm det ideelle valg. Skærmløsningen er med gasfjeder, der sikrer dig en nem og vægtløs højdejustering. Leveres til én eller to skærme.

3-SKÆRMSLØSNING

En skærmsløsning til tre skærme, kræver det noget mere af fundamentet for skærmene, så de fortsat sidder stabilt, trods øget vægt. Vores skærmløsning Wings monteres på bordet via en enkel søjle. Horisontalt er de tre skærme monteret med beslag, der fortsat gør dem lige så fleksible som vores andre skærmløsninger.

KOMPATIBEL MED BAGVÆG

Har du et skrivebord med en akustisk væg, er Complete løsningen. Monitorsøjlen er placeret helt slim op mod bagvæggen. På den måde mister du ikke bordplads. Med Complete til én eller to skærme fås maksimal komfort og tilgængelighed, da skærm(ene) har fuld rotation, optimal vippemuligheder, – både op og ned, samt højdejustering.
da_DKDanish