CUSTOM SKÆRMLØSNINGER

PJ Production designer og producerer skærmløsninger baseret på dine specifikke behov og ønsker. Grundelementerne i designet er to typer aluminumsprofiler, som kan ses på billedet til højre. Kombinationsmulighederne er mange, idet profilerne både kan anvendes som en 2-skærmsløsning, 4-skærmsløsning, 8-skærmsløsninger, eller en helt fjerde løsning, hvis dette skulle være aktuelt for dig. Ydermere kan disse kombinationer ligeledes anvendes til både computerskærme og/eller tv-skærme. Med andre ord, mulighederne er uendelige, og du er meget velkommen til at kontakte os til en rådgivningsmæssig samtale, så vi i samråd finder den bedste løsning til dig!

Er du i tvivl om hvilken skærmløsning der passer til dine behov, så læs vores guide HER.

MULIGHEDERNE ER MANGE

Foruden ovenstående belyste kombinationsmuligheder, kan skærmløsningerne ligeledes laves med forskellige monteringsmuligheder. Løsningerne som oftes benyttes, er følgende:

1. BORDKLEMME
Ved denne løsning, bliver skærmløsningen fastspændt med en klemme. Klemmer griber omkring bordpladens overfalde, hvilket er anbefalingsværdig til skærmløsninger med under fire skærme. 

2. BORDGENNEMFØRING
Ved denne løsning, bores et mindre hul, som skal måle minimum 10 mm, i bordpladen. Herefter føres bordgennemføringen igennem, som bliver spændt kontra, hvorved en god og stabil løsning skabes til skærmløsninger med flere skærme. 

3. OPHÆNG PÅ VÆG
Ved denne løsning, skrues aluminiumsprofilen fast i én væg. Derved skabes maksimal plads ved skrivebordet, idet skærmene ej tager unødig plads. 

4. AKTUATOR
Ved denne løsning, skabes der maksimal fleksibilitet til skærmene, idet de kan justeres op og ned elektrisk. Dette gør det derved til en rigtig god løsning til de delevenlige arbejdspladser, da skærmsystemet hurtigt kan tilpasses individets specifikke behov. 

FIND DEN SKÆRMLØSNING, DER LØSER DINE BEHOV

FREE SEATING

Free seating kræver en løsning, hvor højden og vinklen af skærmen manuelt kan justeres, da flere ansatte deles om den samme arbejdsstation. Her er vores Monitorarm det ideelle valg. Skærmløsningen er med gasfjeder, der sikrer dig en nem og vægtløs højdejustering. Leveres til én eller to skærme.

3-SKÆRMSLØSNING

En skærmsløsning til tre skærme, kræver det noget mere af fundamentet for skærmene, så de fortsat sidder stabilt, trods øget vægt. Vores skærmløsning Wings monteres på bordet via en enkel søjle. Horisontalt er de tre skærme monteret med beslag, der fortsat gør dem lige så fleksible som vores andre skærmløsninger.

KOMPATIBEL MED BAGVÆG

Har du et skrivebord med en akustisk væg, er Complete løsningen. Monitorsøjlen er placeret helt slim op mod bagvæggen. På den måde mister du ikke bordplads. Med Complete til én eller to skærme fås maksimal komfort og tilgængelighed, da skærm(ene) har fuld rotation, optimal vippemuligheder, – både op og ned, samt højdejustering.
da_DKDanish