fbpx

FUTURE FLEX

Ergonomi handler om at tilpasse arbejdspladsen efter egne behov, således uhensigtsmæssige arbejdsstillinger undgås. 

Med Future Flex fås maksimal komfort og tilgængelighed, da skærm(ene) har fuld rotation, optimal vippemuligheder, – både op og ned, samt højdejustering. Er du i tvivl om hvilken skærmløsning der passer til dine behov, så læs vores guide HER.

EGENSKABER

Edit Content

Future Flex omfavner clean desk politikken, da skærmsøjlen har integreret opbevaring, således synlige ledninger og kabler bag skærmen formindskes. 

Edit Content

Fuld rotation, optimal vippemuligheder – både op og ned, samt højdejustering. (justeres med en 4 mm umbraconøgle)

VARIANTER & DIMENSIONER

Edit Content

Future Flex med ét vesabeslag og ét forlængerled

Bordgennemføring: 4510-9005-G

Bordklemme: 4510-9005-K

Skærmsøjlen: 350 mm.

Forlængerled: 1 x 334 mm.

Hulmål (Bordgennemføring): Ø64 mm.

Edit Content

Future Flex med to vesabeslag og to forlængerled

Bordgennemføring: 4511-9005-G

Bordklemme: 4511-9005-K

Skærmsøjlen: 350 mm.

Forlængerled: 2 x 334 mm.

Hulmål (Bordgennemføring): Ø64 mm.

PRODUKTSPECIFIKATION

Edit Content

Alt efter valgte model, kan Future Flex maks bære 2 skærme af 27 tommer.

Future Flex er testet til en maks vægt på 8 kg. pr. skærm. 

Edit Content

Future Flex fås i én farve, hvor selve skærmsøjlen er i sort metal, mens de dertilhørende forlængerled er aluminium.

Edit Content

Alle vores produkter består af få kombinationer af materiale og kan derfor nemt skilles ad. Det vil sige, at defekte dele let kan udskiftes og efter endt levetid, kan alle dele sorteres genbruges hver for sig.

DOWNLOAD

Edit Content

Her får du adgang til vores kartotek af produktbilleder, som i frit kan benytte i webshops, kampagner, magasiner og på websites. Alle rettigheder er forbeholdt PJ Production og billederne skal benyttes i den rette kontekst.

Edit Content

Har du brug for stregtegninger, så har vi udarbejdet et produktblad på det enkelte produkt, hvor du finder alt information du behøver i én samlet PDF.

Edit Content

Her finder du samlevejledningen af produktet. 

Edit Content

De fleste produkter fra vores sortiment er at finde i pCon planner, et 3D indretningsprogram. Programmet er gratis og kan nemt hentes ned på din pc.

PRODUKTBILLEDER

FIND DEN SKÆRMLØSNING, DER LØSER DINE BEHOV

FREE SEATING

Free seating kræver en løsning, hvor højden og vinklen af skærmen manuelt kan justeres, da flere ansatte deles om den samme arbejdsstation. Her er vores Monitorarm det ideelle valg. Skærmløsningen er med gasfjeder, der sikrer dig en nem og vægtløs højdejustering. Leveres til én eller to skærme.

3-SKÆRMSLØSNING

En skærmsløsning til tre skærme, kræver det noget mere af fundamentet for skærmene, så de fortsat sidder stabilt, trods øget vægt. Vores skærmløsning Wings monteres på bordet via en enkel søjle. Horisontalt er de tre skærme monteret med beslag, der fortsat gør dem lige så fleksible som vores andre skærmløsninger.

KOMPATIBEL MED BAGVÆG

Har du et skrivebord med en akustisk væg, er Complete løsningen. Monitorsøjlen er placeret helt slim op mod bagvæggen. På den måde mister du ikke bordplads. Med Complete til én eller to skærme fås maksimal komfort og tilgængelighed, da skærm(ene) har fuld rotation, optimal vippemuligheder, – både op og ned, samt højdejustering.

OM PJ PRODUCTION

PJ Production er en international virksomhed med store ambitioner, som står klar med en løsning til både små og store projekter. Vi går målrettet efter at visualisere vores samarbejdspartners ønsker og behov, hvilket gøres via gensidig respekt og længerevarende dialog. Kontakt os gerne, hvis vi sammen skal skabe fremtiden. 

KONTAKTOPLYSNINGER

Telefon: +45 86 81 23 75
Mail: info@pj-production.dk

Mandag-torsdag: 08.00-16.00
Fredag: 08.00-14.00

Vi holder sommerferielukket i ugerne 29 og 30. 

da_DKDanish