INSIGHT DISCOVERY

INSIGHTS DISCOVERY

PJ Production har tidligere på året investeret i en Insights Discovery profil til samtlige medarbejdere i organisationen. Grunden til dette, er, at værktøjet kan være vejen til mere effektivitet samt en øget succesrate, da der individuelt skabes forøget selvindsigt og forståelse for andres diversitet. Insights Discovery personlighedsprofiler arbejder med fire grundfarver: rød, blå, grøn og gul, som identificerer og belyser individets personlige karaktertræk. Alle mennesker indeholder alle farver i en større eller mindre grad, som dækker over kombinationen af adfærdstræk og attitude. Hvert eneste person har sin helt egen unikke farvekombination, så ikke to personer er fuldstændig ens. 

Som tidligere beskrevet, styrkes den interne kommunikation og samarbejde medarbejderne imellem, idet den individuelle forståelse for hinanden forøges. Dette er ligeledes gældende i PJ Production. Vi har, baseret på vores forskelligheder, optimeret arbejdsprocesserne samt styrket fællesskabet i organisationen. Dette har været muligt, da en dybere forståelse for hinandens forskelligheder og måden hvorpå vi kommunikerer internt kan påvirkes af vores diversitet. PJ Production har sammensat et team bestående af en bred palette af forskellige personligheder med hver deres individuelle karaktertræk. Dette skaber et højt fagligt niveau og en breddere berøringsflade bestående af kompetente medarbejdere med hver deres faglige baggage. Nedenfor ses en mere detaljeret beskrivelse af de forskellige farveenergier samt fordelingen af PJ Productions medarbejdere.

RØD PERSON

Personligheder karakteriseret af den røde farveenergi er handlekraftige, energiske og drevet af resultater via målsætninger.

BLÅ PERSON

Personligheder karakteriseret af den blå farveenergi er tænkende, reflekterende og gør en dyd ud af præcision og perfektion.

GRØN PERSON

Personligheder karakteriseret af den grøn farveenergi fokuserer på værdinormen og dybde i deres længerevarende relationer.

GUL PERSON

Personligheder karakteriseret af den gule farveenergi er udadvente, entusiastiske og interesseret i et godt forhold til andre.

OM PJ PRODUCTION

PJ Production er en international virksomhed med store ambitioner, som står klar med en løsning til både små og store projekter. Vi går målrettet efter at visualisere vores samarbejdspartners ønsker og behov, hvilket gøres via gensidig respekt og længerevarende dialog. Kontakt os gerne, hvis vi sammen skal skabe fremtiden. 

KONTAKTOPLYSNINGER

Telefon: +45 86 81 23 75
Mail: info@pj-production.dk

Mandag-torsdag: 08.00-16.00
Fredag: 08.00-14.00