VELGØRENHED

VI STØTTER VELGØRENDE FORMÅL

Velgørenhedsformål udvælges nøje og har dét til fælles, at alle donationer har fokus på at skabe livsglæde samt optimere vilkårene for modtagerne. Hos PJ Production mener vi, at alle har ret til gode forhold – på trods på sygdom, levevilkår, handicap, m.m. Nedenfor ses eksempler på donationer, som PJ Production har foretaget og fortsat støtter.

PJ Production støtter Dansk Handicap Idræts-forbund, da vi mener, at alle skal have ret til bevægelse, – også betinget af et fysisk handicap.

PJ Production støtter den lokale badmintonklub i Tjørring, da vi mener, at alle aldersgrupper kan samles omkring denne sportgren. 

PJ Production støtter det lokale crossfit center, da vi mener, at sundhed og motion forøger livsglæden, og vi herigennem kan presse hinanden.

OM PJ PRODUCTION

PJ Production er en international virksomhed med store ambitioner, som står klar med en løsning til både små og store projekter. Vi går målrettet efter at visualisere vores samarbejdspartners ønsker og behov, hvilket gøres via gensidig respekt og længerevarende dialog. Kontakt os gerne, hvis vi sammen skal skabe fremtiden. 

KONTAKTOPLYSNINGER

Telefon: +45 86 81 23 75
Mail: info@pj-production.dk

Mandag-torsdag: 08.00-16.00
Fredag: 08.00-14.00