FILT SKUFFE

Tidligere
Næste

FILT SKUFFE

By│PJ Production

Vidste du, at der på siden 1950’erne er blevet produceret mere end 8,3 milliarder tons plastik på verdensplan? Vi har et brændende ønske om at ændre denne dårlige udvikling, og forvandle affald til værdifulde produkter.

Én af produkterne, som er produceret af genanvendeligt plastik, er denne designbeskyttet filtskuffe. Filten er fremstillet af 70% upcycled plastikflasker fra havene, som hjælper os imod en bedre fremtid hvor materialer genanvendes.

Skuffen har opnået en designbeskyttelse grundet flere årsager.
Kombinationen mellem det organiske formsprog, det rene udtryk, – både når skuffen er åbnet og lukket, og den sofistikeret måde, hvorpå kugleløbene er skjult, er værd at fremhæve. Til trods for skuffens diskrethed, skabes et instinktivt powerfuldt og stilfuldt udtryk i ethvert kontormiljø uanset eksisterende indretning. Dette gøres via skuffens statement, som ses ved kombinationen af det genanvendelige materiale samt det æstetiske og tidløse design, hvor der er kælet for enhver detalje

FARVEPALETTE

Tilgængelig i filt - 70 % Genbrugsplast

VARENUMRE

Filtskuffe: 6000-0083

Flytbar indsats: 6000-0199

SPECIFIKATIONER

FIlt Skuffe
Højde: 44 mm.  // Bredde: 733 mm.  // Dybde: 312 mm.

FULDEND ARBEJDSPLADSEN

By│PJ Production

TABLETSKUFFE

ULTRA PEN - SMALL

LAPTOPSKUFFE 2014

UDTRÆKSHYLDE

OM PJ PRODUCTION

PJ Production er en international virksomhed med store ambitioner, som står klar med en løsning til både små og store projekter. Vi går målrettet efter at visualisere vores samarbejdspartners ønsker og behov, hvilket gøres via gensidig respekt og længerevarende dialog. Kontakt os gerne, hvis vi sammen skal skabe fremtiden. 

KONTAKTOPLYSNINGER

Telefon: +45 86 81 23 75
Mail: info@pj-production.dk

Mandag-torsdag: 08.00-16.00
Fredag: 08.00-14.00